Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 20 aprilie 2017

Lucratul de acasă ne poate afecta cariera

Să lucrezi de acasă nu înseamnă doar să îți deschizi laptopul și să treci la treabă. Problemele cu lucratul de acasă încep chiar din start deoarece ne închipuim că oricine poate să rezolve toate sarcinile de lucru de acasă.

Asta s-a descoperit într-un studiu recent având un eșantion de 514 angajați. Canonico de la departamentul de management de la Școala de Economie din Londra spune că cei care au lucrat de acasă nu au primit niciun training sau ghid pentru a se obișnui cu această tranziție. Pentru a lucra cu succes de acasă evitați condițiile de muncă aleatorii și optați pentru un birou dedicat. Trainingul poate face diferența dintre eșec și succes atunci când lucrăm de acasă.
Dacă nu facem eforturi pentru a ieși în evidență putem rata multe beneficii și bonusuri. În unele cazuri lucratul de acasă poate să afecteze serios cariera și să ducă la o oarecare stagnare în procesul de promovare, Canonico spune că dacă nu ești la birou și nu este simțită prezența ta, atunci este foarte probabil că să ratăm posibilitatea de a trece pe proiecte noi, această șansă fiind acordată deseori de către manager unui angajat pe care îl vede zilnic. Dacă lucrați prea mult de acasă, riscați să deveniți izolați din punct de vedere profesional.
De fapt, un studiu recent de la Universitatea din Arizona indică faptul că 40 la sută dintre angajații care lucrează de acasă se simt deconectați de la direcția strategică a companiei și o treime dintre ei spun că nu primesc deloc sprijin de la manager.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets