Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 11 aprilie 2017

Ce să mâncăm ca să scăpăm de oboseală dimineaţa

Nutriţionistul Rhiannon Lambert spune că ciocolata neagră cu o mare concentraţie de cacao ajută cel mai bine în lupta cu oboseala. Specialistul a mai descoperit şi alte surse ideale de energie, care ne fac să ne simţim mai bine după un somn prost de noapte.

CIOCOLATA NEAGRĂ-Cicolata neagră cu conţinut de cacao de peste 90% poate să ne scape cu adevărat de stres. Ne oferă energie şi ne scapă perfect de oboseală dacă nu am dormit bine.
APA-Băutul apei este foarte important fiindcă ne dă energie. De aceea, dacă ne simţim obosiţi dimineaţa trebuie să bem apă. În schimb, apa nu se bea sub nici o formă după ora 17.00, fiindcă ne dă energie şi nu vom mai avea un somn bun peste noapte.
MERELE- Sunt o sursă important de quercetină care apără creierul de radicali liberi şi combate declinul cognitiv. Alte alimente care conţin quercetină sunt: ardeii, roşiile, spanacul şi kale.
OUĂLE-Colina, care se găseşte în ouă, ajută creierul şi muşchii. Gălbenuşul e bogat în vitamine B, care transformă hrana în energie. Colina ne oferă energie, de aceea ouăle combat oboseala.
NUCILE-Magneziul este al patrulea cel mai abundant mineral din corpul uman. Fiecare celulă îl conţine şi are nevoie de magneziu pentru o bună funcţionare. De aceea, nucile, care conţin mult magneziu, ne scapă de oboseala dimineaţa. La fel de bune sunt în acest scop şi nucile braziliene şi migdalele..
SPANAC-conţine fier care este foarte bine absorbit de corp, de aceea ne scapă de oboseală.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets