Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 21 decembrie 2016

De ce Cristiano Ronaldo nu joacă niciodată cu ghete negre.

     Încrederea în sine nu este o trăsătură de care să ducă lipsă, însă se pare că fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo își crește încrederea și mai mult datorită ghetelor cu care joacă. 
                                             Cele mai frumoase goluri ale portughezului
Starul de la Real Madrid joacă un rol important în proiectarea design-ului ghetelor sale și s-a
dezvăluit că nu doar stilul este important pentru câștigătorul balonului de aur.
 Vice-președintele concernului Nike Football Football, Max Blau a dezvăluit de ce superstarul portughez se ferește de ghetele negre pe cât posibil. Cristiano Ronaldo le spune celor de la Nike că poate deveni și mai bun, însă pentru aceasta are nevoie și de ei. Max spune că asta pune foarte multă presiune pe ei și că trebuie să vină cu idei noi ca să poată să-l ajute. Astfel au luat naștere noile ghete Mercurial Supefly pe care le poartă în prezent portughezul.
Max spune că fiecare fotbalist are o culoare favorită și că s-a dovedit științific că culoarea ghetelor activează substanțele chimice din creierul jucătorului. Încrederea este principalul factor care influențează obținerea formulei performanței, susține Blau. Acesta spune că dacă te simți mai bine joci mai bine și că principalul rol al culorii ghetelor este să confere încredere jucătorilor. De pildă, lui Cristiano Ronaldo nu-i place să joace cu ghete de culoare neagră deoarece acesta susține că negrul îți dă senzația de ceva încet, iar portughezul vrea să se simtă rapid.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets