Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 11 februarie 2016

Transpirația dezvăluie mai multe despre starea de sănătate a organismului decât credeați

S-a inventat o brățară fitness nemaipomenită.
Tehnologia folosită ne măsoară conținutul transpirației și ne dă informații exacte despre organismul nostru și totul se face în timp real.

Acum vom putea primi update-uri constante despre starea de sănătate a organismului și vom primi avertizmente atunci când trebuie să avem mai multă grijă de noi.
"Exită o mulțime de studii care ne arată de ce și cum conținutul transpirației noastre se modifică, însă înainte era mult mai greu de măsurat conținutul transpirației la pacienți", spune Ali Javey, inginer la Universitatea din California, Bekeley pentru The New York Times. El este unul dntre cei care stau în spatele invenției senzorului de transpirație."Lucrul cel mai formidabil legat de brățară este că este ușor de folosit și confortabilă", adaugă acesta. Brățara nu este singurul senzor care a fost inventat pentru a măsura transpirația, însă este primul senzor care poate citi și analiza diferitele substanțe chimice din transpirație.
Deocamdată, inventatorii au setat brățara să poată măsura transpirația și cele patru diferite substanțe chimice prezente în transpirația purtătorului (glucoză, lactat, sodiu și calciu) și pe viitor se dorește ca să se poată măsura mai multe.
"Transpirația conține mult mai multe informații care să ne poată spună ce se petrece în organism", spune Ali Javey.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets