Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 29 februarie 2016

Acestea sunt cele mai prostești gadget-uri de la Mobile World Congress

Roboțelul sub formă de minge, zgarda inteligentă, smartwatch-ul cu antivirus au reprezentat niște subiecte fierbinți de discuție în cadrul Mobile World Congress care s-a ținut la Barcelona.

În continuare vă vom prezenta cele mai ciudate dispozitive care au fost prezentate.


Ceasurile smart cu antivirus

Au început să apară tot felul de viruși și atacuri la telefoanele inteligente. Smartwatch-urile pe de altă parte au fost destul de ferite o lungă vreme de astfel de lucru. Intel a dezvoltat o aplicație android care să vină în ajutorul terminalelor Wear pentru ca acestea să fie ferite de atacuri. Aplicația ne informează de eventuale riscuri și în principiu e cam singurul lucru pe care îl face.

Dispozitiv de măsurat bluetooth

O firmă coreeană a scos pe piață o panglică smart de măsurat. Ideea principală este ca să poți trimite măsurătorile pe telefon și să poți adăuga notiție prin comenzi vocale. Totuși dacă panglica de măsurat rămâne fără baterie nu mai rămâne nimic de măsurat.

Ceasul supra-protector

Desigur că părinții au o grijă mare ca să asigure siguranța copiilor. Brățara UUBand poate fi un semn că protecția copilului a mers mult prea departe. Ceasul smart transmite date despre locația copiilor precum și ceea ce ei spun prin bluetooth pe telefonul părinților. Deocamdată nu există multe informații privitoare la locul de unde poate fi procurat ceasul sau cât costă.

Ochelarii Google Glass - varianta low-cost

Un trend care pare că nu va apune în viitorul apropiat este să-ți măsori activitatea fizică. Compania canadiană Recon care a fost cumpărată de Intel a dezvoltat ochelarii smart Jet. Se spune că sunt perfecți ca să poți vedea date în timp real în timp ce alergați sau mergeți cu bicicleta, însă display-ul cu o rezoluție redusă al ochelarilor nu impresionează deloc.

Nu lăsați câinele dumneavoastră să se îngrașe

Există deja cântare smart pentru oameni. Desigur că și cel mai bun prieten al omului trebuie să aibă un cântar smart. Petfit măsoară greutatea câinelui. Ciudat este faptul că nu este complet impermeabil.

Frigiderul smart al celor de la Samsung

Un aparat care să arate semnificația conceptului "Internet of things" este frigiderul smart. În viitor frigiderul va comanda singur mâncare atunci când nu mai avem ce mânca. În loc de magneți prostești  vom avea un monitor uriaș atașat care să ne arate ce se află în frigider. Un astfel de aparat a fost prezentat de către Samsung la congres.

Zgarda cu led pentru câini
Firma coreeană Neopop a venit cu ceva unic la congresul de la Barcelona. Zgarda cu LED are o singură funcție: Afișează un text ales de către stăpâni. Bateria zgărzii are o autonomie de 20 de ore și se încarcă prin micro-usb.

Roboțelul sub formă de minge al celor de la LG
Pe lângă lansarea noului telefon flagship G5, LG a mai prezentat și o jucărie. Acest roboțel sub formă de minge poate fi ghidat prin telefon, însă se pare că nu este așa de ușor să-l controlezi așa cum reiese și din următorul video:
https://vine.co/v/irj2abJ5lrd

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets