Un produs Blogger.

likeboxpopup

sâmbătă, 13 februarie 2016

Ce e mai important ca să slăbim?

Se ridică întrebarea care este cel mai important lucru asupra căruia trebuie să ne concentrăm atunci când vrem să slăbim - alimentația sau mișcarea?

O combinație între mâncare sănătoasă și mișcare este desigur cea mai bună, însă dacă ar trebui să alegem, schimbarea alimentației și mai ales un minim de energie consumată sunt cea mai optimă variantă, spune medicul dietetician suedez Josefine Jonasson.
Să slăbești doar făcând exerciții este în principiu imposibil. Este un mit faptul că exercițiile fizice ne permit să mâncăm tot ce dorim și să slăbim. Trebuie schimbată și alimentația.
Totuși, chiar dacă alimentația este cea mai importantă pentru slăbit, exercițiile sunt în continuare un bun început. Mușchii conferă o ardere de calorii mai puternică, ceea ce ne ajută să ne păstrăm o greutate optimă.
Sunt multe persoane, în majoritate femei, care nu doresc să-și facă mușchi și să devină robuste, însă nu devenim musculoși dacă facem niște exerciții fizice de câteva ori pe săptămână, spune Josefine.
Antrenamentul ne dă și putere și energie ca să renunțăm la obiceirile noastre proaste legate de alimentație.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets