Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 25 noiembrie 2015

Top Vitamine şi suplimente esenţiale pentru bărbaţi



Pentru a fi sănătoşi şi longevivi, bărbaţii trebuie să aibă grijă cum se alimentează. Ei au nevoie neapărat de următoarele vitamine şi suplimente.

1) Vitamina C- asigură îmbunătăţirea sistemului imunitar, este bună în caz de boli de inimă, boli de ochi şi împotriva ridurilor.

2) Usturoi –usturoiul ajută la prevenirea tensiunii, a colesterolului mare, ajută în boli de inimă, previne atacul de cord şi împotriva aterosclerozei. Este un superaliment.

3) Zinc- este esenţial şi trebuie luat zilnic. Îmbunătăţeşte forţa atletică, previne diabetul şi bolile de inimă, creşte testosteronul şi vitalitatea, asigură sănătatea aparatului de reproducere.

4) Uleiul de peştele-uleiul e bogat în Omega-3. se găseşte în majoritatea peştilor din apele reci ale oceanelor, ajută împotriva cancerului, articulaţiile şi împotriva durerilor musculare, previne bolile Parkinson şi Alzheimer

5) Probiotice-microorganisme prezente în iaurt, combat bolile gastrointestinale şi diabetul. Sunt foarte bune pentru piele şi dinţi, combat depresia şi tulburările de anxietate.

6) Pudra de proteine- pe bază de lapte, zer, cazeină, ouă, soia şi orez- ajută la producerea de masă osoasă. Dar nu o folosiţi  decât dacă practicaţi o activitate fizică intensă, altfel se transformă în grăsime pe corp.

7)Vitamina D- este cel mai important suplement de pe întreaga listă. În mod natural se absoarbe când corpul e expus la lumină, primăvara şi vara, Dar toamna şi iarna suntem mai puţin expuşi la razele soarelui. E mare nevoie de suplimente de vitamina D. Vitamina D menţine concentraţiile adecvate de calciu şi fosfat necesare pentru mineralizarea oaselor şi prevenirea osteoporozei. Ajută la combaterea infecţiilor, a inflamaţiilor, a stresului şi întăreşte sistemul imunitar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets