Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 3 noiembrie 2015

Câtă carne roşie avem voie să mâncăm fără să ne îmbolnăvim?

    Şi totuşi carnea roşie este necesară pentru organismul uman.
    După ce s-a spus că e cancerigenă, iată că experţii spun că e nevoie de ea. Important este să se
consume numai 70 de grame pe zi. Şi pauzele de carne, cum sunt zilele de post, sunt de maer folos. Carnea ajută la: combaterea răcelilor, stimulează activitatea intelectuală, virilitatea, combate oboseala cronică, reglează tensiunea arterială, dacă nu se mănâncă sare în exces, asigură necesarul de grăsimi saturate şi, în primul rând, stimulează tonusul muscular

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets