Un produs Blogger.

likeboxpopup

vineri, 24 aprilie 2015

În fine un parfum minuneCercetătorii universităţii din Belfast au inventat un parfum care eliberează arome când transpirăm.
Vestea despre această revoluţie cosmetică a fost publicată în urmă cu câteva săptămâni în revista Chemical Communication. Parfumul a fost inventat de trei cercetători de la Universitatea Queen’s din Irlanda. Parfumul se activează în contact cu apa. Altfel spus, cu cât transpirăm mai mult, cu atât se eliberază mai mult miros frumos.

Mai eficace decât un deodorant obişnuit !

În afară de a se activa, când transpirăm, această invenţie anihilează mirosul de transpiraţie. Pentru a-l realiza, cercetătorii au adăugat la parfum lichid ionic, un solvent sărat ale cărui molecule de sare pot să se topească la temperatura ambiantă. Această substanţă are particularitatea de a atrage tiolul, un compus organic responsabil de mirosurile urâte cum ar fi transpiraţia. Datorită acestei invenţii, sudoarea nu va mai mirosi urât. Nimal Gunaratne, doctor în chimie şi şef de proiect al lichidului ionic parfumat, crede că este un pas foarte important pentru ştiinţă. Din experienţă personală vă spun că frecarea axilelor cu bicarbonat pudră anulează garantat orice mirosn urât al transpiraţiei, mai bine dec\t orice deodorant !!!

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets