Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 22 aprilie 2015

Așa vrea Luis Figo să pună mâna pe șefia FIFA

Pe data de 29 mai va fi ales președintele FIFA. 
Luis Figo explică de ce este timpul pentru o schimbare.

Portughezul declară că dorește șefia FIFA pentru că fotbalul i-a dat totul în viață și că acum este timpul să dea ceva înapoi fotbalului. El vrea să ajute ca fotbalul să se dezvolte peste tot pe glob și scopul lui este să pună bazele unei organizații FIFA mai bune, mai eficiente și mai transparente. Figo spune că întotdeauna a fost interesat de ceea ce se întâmpla în spatele culiselor. De aceea, a lucrat cu plăcere pentru Inter Milano, Federația Portugheză de Fotbal și în diferite comitete UEFA. Pe lângă aceasta, Figo deține propria lui fundație, mai multe academii de fotbal și alte mandate care îl ajută să înțeleagă cum trebuie organizată o organizație precum FIFA. Atunci când a auzit că Blatter nu mai dorește să candideze a început să se gândească serios să lupte pentru șefia FIFA.
La Campionatul Mondial din Brazilia, Figo a observat cât de proastă este imaginea FIFA printre fani. Asta l-a determinat să își dorească să schimbe ceva și să nu mai stea pe dinafară să aștepte o schimbare.
Figo vrea să împartă jumătate din averea FIFA de 2,5 miliarde de dolari la echipele naționale de fotbal din lume. Acesta spune că i se pare normal ca FIFA să dea înapoi din venituri membrilor săi deoarece acest lucru va ajuta echipele să se întărească și să ridice nivelul fotbalistic.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets