Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 21 octombrie 2014

De asta se îndrăgostesc femeile frumoase de bărbaţi urâţi

Potrivit unui studio publicat de către cei de la Daily News, există 6 motive pentru care femeile frumoase cad de obicei la picioarele bărbaţilor neatrăgători. 
O astfel de relaţie dintre o persoană atrăgătoare şi una neatrăgătoare este de obicei durabilă.
Studiile indică faptul că persoanele cele mai puţin atrăgătoare au tendinţa de a avea relaţii de durată cu cele mai atrăgătoare personae posibile. În gena majorităţii femeilor stă dorinţa de a găsi o persoană care să îi ofere stabilitate.
Conform sondajelor, în relaţiile unde femeia este mult mai atractivă decât bărbaţii, cota de fericire este mult mai mare. O soţie frumoasă îl determină pe soţ să fie mândru, iar un soţ mândru îşi face soţia fericită.
Femeilor le place să fie adorate. În cultura populară se spune că fericirea unei femei constă în căsătoria cu un bărbat mai puţin atractiv.
Frumuseţea este o calitate care se pierde odată cu trecerea timpului, aşa că cea mai bună soluţie ar fi să fim împreună cu o persoană care să continue să ne iubească până la moarte. Bărbaţii mai puţini atractivi îşi apreciază mai mult persoana iubită.
Femeile sunt mai puţin superficiale. În general, femeile au tendinţa de a nu pune accent pe fizic ci pe alte calităţi ale bărbaţilor. Bărbaţii văd cu ochii, iar femeile cu urechile. De cele mai multe ori, un bărbat poate să nu arate bine, dar să se priceapă să converseze cu femeile, o calitate care de multe ori este cheia succesului.
Bărbaţii care nu arată bine au tendinţa de a-şi pune în valoare alte calităţi pentru a compensa lipsa de frumuseţe. Asta deoarece de cele mai multe ori, bărbaţii neatrăgători sunt mai inteligenţi şi mai siguri pe ei înşişi.
De cele mai multe ori, un corp superb şi o faţă angelică nu este de ajuns. Ceea ce noi cu toţii ne dorim este siguranţa şi stabilitatea. O persoană neatractivă ne conferă siguranţa că nu se va uita la altcineva şi că noi vom fi întotdeauna pe primul loc.

Bărbaţii visează la femei atractive, iar femeile la bărbaţi devotaţi şi loiali.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets