Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 2 decembrie 2013

Este oare bine să facem suc din legume?

    În această perioadă este cel mai portivit să consumăm o doză zilnică de vitamine. Din ce în ce mai mulţi preferă să bea suc din legume şi fructe în loc să le mănânce.
 

   Dar este oare mai bine să facem suc în loc să consumăm fructele şi legumele proaspete? Nutriţionista
suedeză Josefine Jonasson consideră că cel mai bine este să mâncăm legumele întregi în loc de a face suc din ele. Astfel,  veţi putea beneficia  de  toată cantitatea mare de fibre conţinută de către legume. De asemenea, Jonasson este de părere că în general te simţi mai sătul dacă mănânci decât atunci când doar bei suc. Cu toate acestea, nu este rău dacă consumăm un suc de legume la micul dejun sau între mese.  Sucul natural de legume îţi conferă o doză suplimentară de vitamine.

Sunt crudităţile bune?


   Crudităţile au devenit foarte populare în zilele noastre deoarece sunt foarte hrănitoare şi, astfel, extrem de folositoare pentru organism.  În ceea ce priveşte cantitatea de grăsime, însă, nu este adevărat că crudităţile conţin puţine grăsimi. Nucile şi seminţele sunt nişte ingrediente obişnuite folosite la reţetele de crudităţi, iar acestea sunt bogate în grăsimi. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets