Un produs Blogger.

likeboxpopup

vineri, 1 noiembrie 2013

Ce să mâncaţi ca să vă păstraţi abdomenul plat



      Stresul şi mâncarea nepotrivită pot să determine stomacul să o ia razna. 

   Aceste 10 alimente sunt de bază pentru a nu avea probleme cu stomacul şi să aveţi o formă fizică de
invidiat :

1. Iaurtul

Iaurtul este un bun calmant pentru stomac, deoarece bacteriile sale probiotice îndepărtează bacteriile din organism. Un studiu arată că persoanele care mănâncă iaurt zilnic pierd cu 81% mai multă grăsime decât persoanele care nu au iaurtul inclus în meniul lor zilnic. Calciul din iaurt reduce absorbţia de grăsimi din alte alimente. Cele mai bogate în substanţe nutritive sunt iaurturile fără zahăr sau cele greceşti sau turceşti.

2.Ouălele

 Ouălele sunt unele dintre cele mai bune şi ieftine surse de proteine conţinând între 6 şi 9 grame de proteine. Acestea conţin de fapt aproape toate vitaminele posibile în afară de vitamina C.

3. Ceaiul verde

Această băutură miraculoasă nu numai că este anticancerigenă, ci şi întăreşte sistemul imunitar şi are funcţii de întinerire. Doza ridicată de antioxidanţi s-a dovedit a fi destul de eficientă pentru a reduce cantitatea de grăsime de pe abdomen. Sportivii care au băut 4 ceşti de ceai de tei pe zi timp de 12 săptămâni au slăbit de 8 ori mai mult decât cei care au băut cafea, indică un studiu publicat în  Journal of Nutrition.

 4. Merele

Merele sunt pline de fibre de pectină care ne potolesc foamea şi reduc nivelurile de insulină din corp. Într-un măr se regăseşte aceeaşi cantitate de fibre prezentă într-un castron cu cereale.

5. Carnea de curcan

Aproape 9 din 10 femei suferă de sindromul premenstrual, iar simptomele devin mai serioase după vârsta de 30 de ani. Pentru a evita şi contracara efectele este bine să mâncaţi alimente care conţin triptofan. Triptofanul ajută corpul să producă o cantitate mai mare de serotonină .(hormoni de bună-dispoziţie) Alimentele care conţin cantităţi ridicate de triptofan sunt : carnea de curcan, carnea de pui şi bananele. Carnea de curcan, cu cantitatea ridicată de proteine reprezintă o excelentă alegere pentru a vă reface rapid atunci când faceţi exerciţii.

6. Fulgii de ovăz

Dacă vreţi să începeţi ziua cu bine, atunci consumaţi fulgi de ovăz. Fibrele conţinute stimulează tractul intestinal şi ajută astfel la digestie. Pe lângă aceasta, mai conţin şi magneziu, fier şi vitamina B.

7. Fructele de pădure

Fructele de pădure sunt adevărate bombe de antioxidanţi care stimulează circulaţia sângelui şi fluxul de oxigen către muşchi. Cantitatea ridicată de vitamina C accelerează arderea grăsimilor deoarece vitamina C este necesară pentru ca ficatul şi rinichii să poată produce aminoacidul carnitină care are rolul de a transforma grăsimea în energie.

8. Vinul roşu

Pentru femeile care consumă un pahar de vin pe zi este redusă posibiliatea de a lua în grăsime cu 21 la sută., indică un studiu în publicaţia online Nutrition Reviews. Alcoolul în cantităţi mici reduce stresul şi nivelul de cortizol. Pe lângă aceasta, vinul conţine antioxidantul resveratol care ajută la procesul de ardere a grăsimilor. Cu toate acestea, rezumaţi-vă la un singur pahar. Alcoolul consumat în cantităţi mari are exact efectul opus.

9. Apa

Atunci când corpul are o deficienţă de lichide, nivelul energetic mental al nostru scade. S-a observat că persoanele care sunt destul de hidratate înainte de antrenamente sunt în stare să facă cu 17% mai multe exerciţii decât norma zilnică. Aşadar, beţi un pahar de apă şi amintiţi-vă că apa este cel mai bine procesată de organism dacă o consumaţi în diferite reprize şi nu dintr-o dată.

10. Nucile

David Zinczenko, autorul cărţii ”The abs diet” afirmă că: « Muşchii abdominali se formează în bucătărie .» Acesta susţine că migdalele şi nucile se află în topul alimentelor care sunt benefice abdomenului. Migdalele sunt bogate în vitamine şi magneziu, care reglează hormonul de stres cortizol. Dacă avem un nivel ridicat de cortizol în organism pentru o perioadă mai lungă de timp, atunci corpul începe să depoziteze grăsime în jurul abdomenului, acolo unde este colectată grăsimea viscerală, care este foarte dăunătoare pentru sănătatea inimii şi a vaselor de sânge

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets