Un produs Blogger.

likeboxpopup

vineri, 11 ianuarie 2013

De ce sunt negre unghiile de la picioare

Unghiile negre de la picioare sunt destul de obişnuite la alergători, mai ales cei care aleargă pe distanţe foarte lungi. Cauza principală este lovirea degetelor de încălţăminte. De asemenea, sunt frecvente când se aleargă în zone cu climă caldă, deoarece picioarele se umflă când este cald. Zonele se înnegresc din cauza apariţiei de vezicule sanguine sub unghia care nu poate să respire şi întârzie mult timp până la vindecare. Pentru a preveni apariţia acestora, asiguraţi-vă că purtaţi un număr corect la încălăminte, preferabil cu un număr mai mare, tăiaţi unghiile de la picioare cu regularitate, menţineţi picioarele uscate în timpul alergărilor de lungă durată, evitaţi şosetele de bumbac, păstraţi igiena corectă a picioarelor, mergeţi imediat la medic când apar zonele înnegrite, fiindcă pot exista şi alte cauze care trebuie depistate cât mai repede.

7 comentarii:

  1. Eu am o problema de luni bune...Am incaltat o pereche de pantofi o vreme si am observat ca de la aceasta mi s-au inegrit unghiile de la degetele mari de la picioare..invinetit de fapt....Am tot taiat din ele pana am ramas cu o parte foarte mica(cam un sfert din cat trebuie sa fie ele in mod normal)gandindu-ma ca vor creste repede la loc.Insa de atata timp sunt la fel,sunt tot asa mici,parca nu ar mai creste deloc si nu inteleg de ce.Mai am putin si raman fara unghii de tot daca mai tai din ele.Mi-e si rusine sa ies cu sandale afara.ma puteti ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  2. vom lua legatura cu un medic specialist si o sa revenim cu un raspuns competent

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimate domn/doamna

    Iata raspunsul unui medic. Din pacate, nu a putut sa va dea un raspuns precis, fara sa va vada.

    Cauza problemei dumneavoastra poate varia de la o banala infectie la o problema serioasa de circulatie. Tratamentul este diferit in functie de cauza. La fel si prognosticul. Cel mai bine ar fi sa consultati un medic care sa examineze direct leziunea pentru a pune un diagnostic. E posibil ca medicul sa va recomande teste mai amanuntite. Va recomand sa va adresati medicului de familie sau unui medic dermatolog - daca e cazul, acestia va vor indruma catre alta specialitate.

    Noi suntem convinsi ca nu este ceva rau. Dar cel mai bine este sa va vada un medic bun.

    Cu multa stima,
    Lumea femeilor si a barbatilor

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu aceeasi problema. Mi-am cumparat niste adidasi, numarul corect (nu ma strang) insa au o forma destul de ciudata la varf si imi preseaza degetele mari de la picioare. Eu sunt conducator auto, plec mult pe comunitate si stau incaltat de dimineata pana seara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim pentru mesaj. Din pacate, nu va putem indruma decat catre medic. Trebuie vazut. Nu se poate raspunde altfel.
    Inca o data multuimiri pentru ca ati vizitat site-ul nostru si va uram insanatosire grabnica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email: robertionita55@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets