Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 28 ianuarie 2013

Cum ştii că ea minte



Nu toate minciunile sunt la fel. Unele provoacă decepţii imense, în timp ce altele sunt inofensive. Acest lucru depinde de mai mulţi factori: cine minte, cum o face, consecinţele minciunii, etc. Relaţia pe care fiecare persoană o are cu persoana care minte... Unii mint pentru „a salva un adevăr”, adică pentru a produce cât mai puţin rău. Există însă şi persoane mitomane, care mint tot timpul. Cel mai rău e când cineva minte din când în când atrăgându-şi lipsa de încredere din partea celor din jur. Dar există mijloace prin care ne putem da seama când cineva minte. Observaţi următoarele lucruri:
  1. Privirea. O persoană care minte priveşte mai mult spre stânga şi în jos. Clipirile pleoapelor, privirea care fuge, frecarea ochilor pentru evitarea privirii celuilalt sunt suspecte.
  2. Când iubita nu e o mincinoasă obişnuită, atunci când minte se pot observa semne de tensiune. Dacă faţa ei devine roşie, dacă începe să transpire, dacă are un râs suspect, dacă îşi atinge nasul sau ochelarii poate fi ceva suspect.
  3. Limbajul pe care îl utilizează. Cei care mint spun lucruri mai complicate, fiindcă pregătesc dinainte o mică istorioară.
  4. Poziţia corpului. Poziţia corpului e mai puţin deconcentată ca de obicei. Dacă e încordată, se mişcă mai puţin ca de obicei, minciuna poate fi de vină. Poate să mişte mai mult picioarele pentru a elibera tensiunea şi mişca mai puţin mâinile, căci sunt sunt mai vizibile.
  5. Vocea poate fi mai ascuţită sau monotonă. Mincinoşii nu-şi schimbă tonul, dar vocea lor devine monotonă, pentru a minimiza ce spun. Fac pauze, încearcând să arate că nu îşi aduc aminte unele lucruri.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets