Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 14 ianuarie 2013

Guy Ecker, eroul telenovelelor celebre „Patimile iubirii”, „Cafea cu parfum de femeie”, “La Mentira”



Eroul principal din telenovela „Patimile iubirii” (2011), care rulează la ACASĂ TV, Guy Ecker s-a lansat datorită rolului Sebastián Vallejo din telenovela columbiană „Cafea cu parfum de femeie”(1994), care a făcut furori în întreaga lume şi în România.
Pe numele complet Guy Frederick Ecker, actorul s-a născut la 9 februarie 1959 în São Paulo, Brazlia. Este al treilea din cei cinci copii (3 fete, Eve, Amy şi Lia, şi 2 băieţi, Jon şi Guy) ai părinţilor săi, americanii Marion şi Bob Ecker. Tată lui era un om de afaceri originar din statul Wisconsin, care a lucrat în mai multe companii multinaţionale, dar a îndrăgit America de Sud. În timpul copilăriei lui Guy, acesta a lucrat în Brazilia, Columbia, Venezuela şi Mexic. Încă din primii ani de viaţă, viitorul actor a participat la diferite spectacole în care şi-a dovedit talentul precoce şi charisma. Guy a urmat facultatea la Universitatea Texas din Austin. În timp ce lupta să obţină licenţa în International Business, el s-a întreţinut singur, lucrând ca local burger joint, dădea lecţii de dans, dresa cai la o fermă. La această fermă, numită Texana, a cunoscut-o pe Nia, o tânără şi frumoasă actriţă şi dansatoare care visa să devină celebră. S-au îndrăgostit şi el a urmat-o la Hollywood. S-au căsătorit, dar mariajul a durat scurt timp, între 1984-1986. În timp ce era singur în California, Guy şi-a descoperit pasiunea pentru actorie. A trebuit însă să facă diverse slujbe ca să supravieţuiască, vânzând echipament de gimastică, dând lecţii ca profesor, ca orice tânăr aspirant la Hollywood. Ocazional, a fost distribuit în filme de buget redus. S-a hotărât să-şi încerce norocul în America Latină, dar i s-a spus că  trăsăturile anglo-saxone şi numele ar putea să fie piedici. I s-a sugerat să-şi schimbe numele, dar nu a acceptat şi a fost distribuit în reclame sud-americane din SUA. A înfiinţat o companie numită Guyvota, care traducea filme pentru piaţa latino-americană. Un actor pe care îl angajase pentru dublaje i-a spus că, în Columbia, era căutat un actor pentru a juca un personaj istoric, Geo Von Lengerke. A participat la casting mai mult în joacă, plecând în vacanţă în Bahamas, pentru că era sigur că nu va obţine rolul. Când a ajuns la hotel, a primit mesajul că a fost distribuit în serialul The Tiger's Other Stripe”, în rolul Lengerke, care îi va schimba destinul. A obţinut apoi rolul Sebastian din telenovela Cafea cu parfum de femeie”, pentru care a primit 3 premii, inclusiv pe cel de cel mai bun actor din Columbia. În 1996, o altă producţie columbiană în care Guy Ecker a jucat, “Guajira”, s-a bucurat de asemenea de succes. În 1998, Guy s-a mutat în Mexic, unde a interpretat rolul principal în telenovela “La Mentira” (1999) în care a avut-o ca parteneră pe Kate del Castillo. Au urmat rolurile principale pe care le-a interpretat în “Salomé” (2001), cu Edith González, şi “Heridas de Amor” (2006). Telespectatorii americani l-au îndrăgit în show-ul de televiziune “Las Vegas” (2003-2005), în care a interpretat rolul detectivului Luis Perez, ucis în războiul din Irak. În 2007, a jucat în filmul mexican “Artemio Arteaga y la santa hermandad”. A participat în proiectul companiei Univisión al primei webnovele “Vidas cruzadas (2009).
Ecker împreună cu soţia şi copiii
În anul 2000, Guy Ecker s-a căsătorit cu actriţa americano-mexicană Estela Sainz şi au împreună trei copii: Liam (12 ani), Sofia (10 ani) şi Kaelan (7 ani). Guy mai are un fiu, Jon Ecker, născut la 16 martie 1983, dintr-o relaţie anterioară, care îi calcă pe urme în actorie. Guy Ecker vorbeşte fluent engleză, portugheză şi spaniolă. O întâmplare interesantă despre Guy este relatată adesea în biografia sa. Era împreună cu o prietenă şi se uitau la nişte poze la un magazin de foto, când un hoţ i-a furat geanta acesteia. Guy a fugit după infractor care s-a urcat într-un autobuz. Autobuzul s-a oprit la un semafor, actorul a reuşit să urce şi să-l prindă pe hoţ. Când a coborât din autobuz, avea geanta într-o mână şi hoţul în cealaltă mână. Oamenii din jur se bucurau şi strigau :  “Bravo Sebastian !“.

Un comentariu:

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets