Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 25 aprilie 2018

Preveniţi şi vindecaţi hipertensiunea cu această vegetală

Simptomele de tensiune mare include vedere înceţoşată şi dureri de cap. Puteţi reduce tensiunea adăugând această vegetală în dieta dvs. Hipertensiunea poate fi mortal, deşi este nevoie să o prevenim. Tensiunea mare afectează vasele de sânge, inima şi alte organe, cum ar fi creierul, rinichii şi ochii.

marți, 24 aprilie 2018

Cum se îngrijesc hainele negre ca să se păstreze frumoase


Hainele negre sunt ca și hainele albe: merită o atenție cu totul specială. Iată de ce trebuie să țineți cont:

1) O temperatură adecvată – apa prea mare distruge fibrele și uzează aspectul, provocând o decolorare rapidă. La mașină nu programați rufele negre la temperature peste 30°C. Dacă faceți asta, pantalonii dvs vor arăta ca noi.

sâmbătă, 21 aprilie 2018

Secretul fericirii: să ai prieteni buni! Nu sunt banii, nici faima!!!


Un studiu realizat de faimoasa Universitate Hravard, pe parcursul a 80 de ani, a descoperit în sfârșit secretul fericirii.
Prieteniile adevărate ne fac fericiți, nu banii și nici faima.

joi, 19 aprilie 2018

Uite ce genți sunt la modă!


Stiliștii faimoși au stabilit! Se poartă poșetele sub formă rotundă. « Circle Bag », al lui Mansur Gavriel, este una din primele mărci care a lansat moda. Deja au apărut în toată lumea. Creatorii de modă le-au integrat deja în colecțiile lor. Cred că le vom găsi ușor și în România.
Foto: Instagram

miercuri, 18 aprilie 2018

O nouă carte se anunță de mare succes! Romanul ”Iubire la margine de eșafod”, scris de doamna Elena Dumitrescu Nentwig, se lansează vineri, la ora 18.00, la Librăria Mihai Eminescu din București


Doamna scriitoare Elena Dumitrescu Nentwig revine în peisajul literar cu o nouă carte reușită.
”Iubire la margine de eșafod” este un roman captivant, care se citește pe nerăsuflate. Nu poate fi lăsat din mână! La prima vedere este un ”Love story” emoționant, după toate rigorile. La o lectură atentă, este mult mai mult decât atât. Autoarea uimește prin puterea de a prezenta, sui-generis, viața în toată complexitatea ei socială și psihologică. Izbutește totodată să surprindă, cu  substanțial talent nativ, profunzimile omenești din spatele precarelor aparențe. Scriitoarea înfruntă cu mult curaj dificultatea de a reda cu acuratețe modul de trai și mentalitățile legate indestructibil de matrița genetică a unui alt neam. Personajul principal, o stewardesă germană, trăiește drama unei mari iubiri pe altarul căreia își jerfește totul, liniștea, ființele cele mai dragi, întreaga simțire. Doamna Elena Dumitrescu Nentwig mânuiește cuvintele cu aceeași ușurință, ca în cărțile precedente de mare succes. Firul narativ curge lin, fără sinuozități, fără poticniri, ca o apă sprintenă și cristalină care îți potolește din plin setea de fascinant și de sublim. Nu lipsesc din impresionantul tumult epic, de mare anvergură, neaștepatul și poezia, umorul inefabil, senzația permanentă de proaspăt și inedit.
Arina Avram

Concurs de proiecte. 9G la TNB – ediția a V-a


Teatrul Național “I. L. Caragiale” din București, prin Centrul de Cercetare și Creație Teatrală “Ion Sava”, lansează a V-a ediție a programului  9G la TNB (Noua Generație) care se adresează tinerilor creatori de teatru, absolvenți ai facultăților de profil, cu vârsta de până în 35 de ani, neangajați în instituții de spectacol. Programul a fost lansat în ianuarie 2014, până în prezent fiind selectate 19 proiecte, 15 dintre ele fiind incluse  în repertoriul permanent al Sălii Mici, în Stagiunea 9G la TNB.

marți, 17 aprilie 2018

10 alimente pe care să le mâncăm pentru un pancreas sănătos


Consumând alimente pentru un pancreas sănătos ne asigurăm ca acest organ important să-și facă datoria. Iată ce alimente sunt de mare ajutor:

 

1.     Turmericul scade durerea și inflamațiile în pancreas.
2.     Usturoiul conține nutrienți, sulf, arginine, oligozaharide, flavonoizi și seleniu cu efecte positive asupra țesuturilor pancreatice.
3.     Cireșele sunt bogate în antioxidanți și compuși ce previn cancerul pancreatic.
4.     Cruciferele, varza, coopida, verzele de Buxelles, mai ales broccoli, sunt bogate în flavonoizi și luteolină care inhibă celule de cancer pancreatic.
5.     Cartofii dulci îmbunătățesc funcția pancreatică cu 50%. Stabilizează de asemenea nivelul de zahăr din sânge și încetinesc eliberarea zahărului în sânge.

sâmbătă, 14 aprilie 2018

Hai să ascultăm ceva minunat!

Astăzi: Valsul numărul 2 de

Dmitri Șostakovici. Interpretarea: André Rieu, într-un concert susținut la Maastricht, Olanda



joi, 12 aprilie 2018

Carmen Stănescu ne-a părăsit!

Teatrul Național din București anunță cu durere despărțirea, după o lungă și grea suferință, de una dintre cele mai mari actrițe ale Teatrului Românesc – Carmen Stănescu!  


A debutat pe scenă

miercuri, 11 aprilie 2018

LYSISTRATA, jucată de greci, pe scena TNB cu două reprezentaţii


Vineri 27 aprilie şi vineri 4 mai 2018, de la ora 19.30, la Sala Studio a TNB, Trupa de teatru a Asociației Culturale Grecești din România – NOSTOS, în colaborare cu Teatrul Național "I. L. Caragiale" din București și sub egida Ambasadei Republicii Elene din București prezintă LYSISTRATA de ARISTOFAN, în traducerea lui  Giannis Varveris.

vineri, 6 aprilie 2018

Rețetă delicioasă de tort pentru Paște: Tort Regal ”Lufeba”


Vă propunem o rețetă delicioasă pentru masa de Paște.

Ingrediente
Pentru blat: 7 ouă, 7 linguri de zahăr, 7 linguri cu vârf de făină, 2 plicuri zahăr vanilat
Pentru cremă: 6 gălbenusuri, 120 g unt,120 g zahar pudra,1 linguriță esență de vanilie, 2 linguri de nucă macinată

miercuri, 4 aprilie 2018

O nouă întâlnire deosebit de interesantă la Teatrul Național din București


Duminică 15 aprilie 2018, de la ora 11.00,
la Sala Studio,
în cadrul programului
CONFERINŢELE TEATRULUI NAŢIONAL

Va avea loc o nouă întâlnire cu filosoful
Mihai Şora
sub genericul


Mihai Şora. 101 şi cevaO nouă conferință susținută de filosoful și eseistul Mihai Șora va avea loc la Teatrul Național București pe 15 aprilie, de la ora 11.00, la Sala Studio.
Neobosit, la aproape 102 ani, Mihai Șora va intra din nou în dialog cu publicul Naționalului bucureștean, după o recentă întâlnire cu spectatorii săi, desfășurată la aceeași Sală Studio, în luna ianuarie.
Fără a fi părăsit niciun moment de entuziasm și energie, Mihai Șora încă privește, călătorește, caută. Participă la Univers, după cum însuși se exprimă.


Despre conferenţiar

Mihai Șora (n. 7 noiembrie 1916, Ianova, județul Timiș) este filosof și eseist. Din 2012, este membru de onoare al Academiei Române.

marți, 3 aprilie 2018

Iată cum se vopsesc ouăle de Paște natural fără riscuri pentru sănătate

Ouă galbene- cu turmeric

Ouă roșii - cu foi de ceapă

Ouă și mai roșii- cu sfeclă

Ouă verzi- cu pătrunjel

Ouă turcoaz- cu varză roșie

Ouă bleu- cu afine

Ouă maronii- cu cafea

luni, 2 aprilie 2018

Tricotați, ca să fiți mai sănătoase!

Potrivit unui nou studiu realizat în Marea Britanie, tricotatul îmbunătățește starea de sănătate.
Beneficiile sunt atât fizice, cât și mentale. Tricotatul reduce tensiunea arterială, depresia, anxietatea și combate apariția demenței.
 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets