Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 5 februarie 2018

Atenție, un mesaj pentru fete! O poveste cutremurătoare care arată că admirația pentru un artist nu trebuie niciodată confundată cu mai mult. ca să nu ducă la drame

Vă amintiţi de Claude François? Un cântăreţ care a încântat multe generaţii cu şlagăre, cum ar fi cel pe care vi-l propunem spre ascultare. De asemenea, el a fost coautor şi interpret al piesei Comme d'habitude , care nu este alta decât superfaimoasa piesă “My Way, adaptată sub acest nume în engleză de Paul Anka şi apoi reluată pe culmi de glorie de Frank Sinatra şi Elvis Presley.
Iată că o tânără numită Julie Bocquet susţine că e fiica lui Claude François, genial cântăreţ dispărut la

numai 39 de ani, în 1978, în urma unui stupid accident, electrocutat în baie.
Iată că abia acum iese la iveală această fată a cărei existenţă este revelată de documentarul “Claude François ultimul faraon”, care va fi difuzat la 2 martie la Paris Première.  Ea dezvăluie că mama sa a rămas însărcinată cu artistul la 15 ani, după ce au avut zeci de întâlniri între 1976 şi 1977. Claude François, era atras de fete foarte tinere, uneori prea tinere. Pe mama fetei, Fabienne, a ochit-o în public la unul din concertele sale. Dincolo de talentul lui remarcabil, artistul ar fi fost “tiran şi despotic, capabil să saboteze concertele rivalilor din gelozie, având şi o atracţie deranjantă pentru tinerele fete”. “Îmi plac până la 17, 18 ani, apoi încep să nu mai am încredere”, spunea el în anii 70. Din declaraţiile sale rezultă că obişnuia să aibă relaţii cu minore. În 1974, o cunoaşte pe Fabienne, care avea doar 13 ani. Fana lui era sora ei, dar a acceptat s-o însoţească la un concert al cântăreţului la Bruxelles. Claude a ochit-o instalată în primele rânduri. Admiratoarele îl sorbeau din ochi fiindcă îi cunoşetau obiceiul de a le acosta. În acea seară, sora lui Fabienne şi Fabienne s-au dus în culise să-l întâlnească. Apoi au început să se revadă. În staţiunea balneară belgiană Knokke-Le-Zoute, în 1975, Claude şi Fabienne au început să flirteze. El îi spunea “flamanda mea”. Au luat masa la hotel Mac Donald, unde el s-a dovedit mai tandru ca de obicei, speriind-o pe fată. În mai 1976, într-un orăşel belgian a încercat din nou să o seducă. După un weekend în sudul Franţei, au continuat să se vadă. S-au revăzut la 15 octombrie 1976, la Louvière, în Belgia. În martie 1977, adolescenta a descoperit că era însărcinată în cinci luni. A încercat să vorbească artistului, dar el nu a vrut să audă de asta. Micuţa Julie s-a născut la 15 mai 1977, la 7 luni şi jumătate. Tatăl ei a fost informat discret de venirea ei pe lume. Fabienne nu şi-a revăzut fiica timp de 16 ani, fiind forțată să renunțe la ea. Un cuplu de prieteni al părinţilor a adoptat-o pe Julie. După ce a regăsit-o pe mama biologică şi a aflat adevărata ei poveste a împărtăşit-o şi lumii. Testele ADN au dovedit că ea este într-adevăr fiica artistului. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets