Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 21 decembrie 2017

15 alimente miraculoase care repară natural ficatul, de mare folos de Crăciun

În perioada Crăciunului, se mănâncă la greu şi ficatul are de suferit. Iată 15 superalimente care ajută la detoxifierea acetuia. Ficatul trage din greu să ne protejeze de toxine, mai ales la mesele festive. Iată cele 15 superalimente care îl ajută.
1.      Grepfrut- acest fruct e perfect dimineaţa. E bogat în vitamina C şi antioxidanţi care curăţă ficatul. Conţine şi naringenină care topeşte grăsimile.
2.      Usturoi- conţine substanţe care ajută la eliminarea toxinelor din corp.
3.      Legumele verzi, cum ar fi kale, curăţă ficatul şi neutralizează metalele grele din ficat

miercuri, 20 decembrie 2017

Mâine este cea mai scurtă zi din an

SOLSTIŢIUL DE IARNĂ 2017: 21 decembrie, la ora 18:28, moment în urma căruia ziua va începe să crească.  Ziua durează 8 ore și 50 minute, noaptea are durata maximă, de 15 ore și 10 minute.

Programe de sărbători

In perioada sarbatorilor de iarna, centrul comercial

marți, 19 decembrie 2017

Fetele frumoase nu au noroc în dragoste?

Multe fete frumoase se plâng că nu își pot găsi perechea, în timp ce fetele obișnuite sunt fericite în cuplu. Este și cazul tinerei britanice Cherelle Neille, de 26 de ani, care spune că nu își poate găsi iubirea vieții, scrie ziarul ”The Sun”.
Ea susține că își caută partener de multă vreme, însă bărbații nu văd la ea decât aspectul fizic și nu ajung niciodată să o cunoască.

luni, 18 decembrie 2017

Cum spune un american că a învins cancerul

Rob Mooberry, de 43 de ani, tată a doi copii, susține că a ajuns ca forma gravă de cancer de care suferea să intre în remisie după ce a renunțat la cancer și a devenit vegan, scrie ziarul ”Daily Mail”.
Rob Mooberry împreună cu soția și cei doi copii
El a fost diagnosticat cu cancer colorectal în stadiu patru în 2012. Avea o dietă sănătoasă și făcea exerciții când a fost internat în spital cu colonul perforat. Barmanul din Las Vegas a fost operat, a făcut chemioterapie și radioterapie și cancerul a scăzut la stadiul 3 A.

vineri, 15 decembrie 2017

Cu oaczia tristei zile de înmormântare a Regelui de mâine vă prezentăm Imnul Regal

Dumnezeu să-l odihnească în pace pe regele Mihai!
Imnul regal al României -,,Trăiască Regele'' (1884-1948). Variantă interpretată de Orchestra Națională Radio Muzica: Eduard Hübsch.

joi, 14 decembrie 2017

Ce scrie presa străină despre funeraliile Regelui

Mii de români îi aduc omagiu Regelui Mihai I, al cărui trup neînsufleți este depus în Palatul Regal, înainte de înmormântarea de sâmbătă. Mihai, care a domnit în România de două ori, înainte de a fi forțat să abdice de comuniști în 1947, a murit la 5 decembrie în Elveția la vârsta de 96 de ani, scrie abcnews. Oamenii au venit să-l omagieze începând de miercuri. Sicriul său este așezat în marele salon nu departe de locul unde el a ordonat arestarea liderului pronazist Mareșalul Ion Antonescu la 23 august 1944, ceea ce a făcut ca România să se alăture aliaților în război. La poarta palatului sunt depuse mii de lumânări și flori de către oamenii înlăcrimați care au venit să-și ia adio de la ultimul rege. Gabriela Dumitrache l-a numit pe Mihai ”un model de moralitate, demnitate și bunătate”, spunând că moartea sa este ”o mare pierdere, a fost ca un părinte, inima și corpul mă dor”. ”Mihai, care a petrecut decenii în exil a lucrat ca fermier de păsări și pilot de avion și și-a luat cetățenia română înapoi în 1997, la 8 ani după prăbușirea comunismului în România”, mai scrie abcnews. Se vor organiza funeralii de stat sâmbătă pentru Regele Mihai, la care vor participa membri ai familiilor regale europene. Printre aceștia se vor număra: Prințul Charles al Marii Britanii, Regele Carl Gustav XVI și Regina Silvia ai Suediei, Prințesa Astrid a Belgiei, Marele Duce Henri al Luxemburgului, fostul Rege Juan Carlos și Regina Sofia ai Spaniei.

 


http://abcnews.go.com/International/wireStory/thousands-mourners-farewell-romanias-king-michael-51787135

miercuri, 13 decembrie 2017

Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Regele Mihai!

Nu mai publicăm nimic astăzi pentru a-i aduce un omagiu Mejestății Sale. Păcat că noi oamenii ne apreciem semenii doar numai după ce nu mai sunt. Acum se spune că monarhia a fost cel mai stabil regim din istoria țării. Că pe vremea monarhiei românii trăiau cel mai bine. Prea târziu! Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Regele Mihai!

marți, 12 decembrie 2017

Un adevăr din alt veac valabil, din păcate, și astăzi

Istoria se repetă, din păcate! Iată ce scria scriitorul Nicolae Gane, care a trăit între 1838-1916, despre soarta condeierilor: ”În țara noastră, mai ales, unde din cauze binecunoscute, numărul cetitorilor este atât de mărginit, e cu neputință să faci avere prin munca literară, precum se întâmplă în alte țări, unde găsești editori care te îmbogățesc și cetitori care îmbogățesc pe editori. Acest stimulent ne lipsește cu totul. Prin urmare, în România, pentru a fi în stare de a scrie și a scrie bine, trebuie să fii mai mult sau mai puțin la adăpost de necesitățile strigătoare ale vieții. Alecsandri nu ar fi ajuns niciodată la glorie, dacă ar fi fost lipsit de mijloacele de existență. Eminescu era o natură excepțională: el avea așa de puține trebuinți, o nepăsare atât de mare… este însă de observa
Scriitorul Nicolae Gane
t că în timpul vieței sale el a fost necontenit susținut de numeroșii săi amici de la Junimea care nu l-au lăsat să cadă în neagra mizerie”. Și așa a rămas și acum, românii citesc tot mai puțin, locuitorii țărilor prospere citesc mai mult. Cine are urechi de auzit să audă. Păcat că nu se fac programe care să le arate și românilor noștri, care sunt inteligenți și isteți, că nu ar fi rău, totuși, să se ia la întrecere la citit cu popoarele pe care le invidiază pentru bunăstare.


luni, 11 decembrie 2017

O lingură de miere înainte de culcare ne ajută să slăbim!

Sună prea frumos ca să fie adevărat! Dar în realitate e piatra unghiulară a unei noi și revoluționare diete de slăbire, scrie presa argentiniană.
Dieta cu miere se bazează pe puterea mierii de a produce schimbări metabolice care permit arderea grăsimii în timp ce dormim.

sâmbătă, 9 decembrie 2017

Sfaturi de mare folos din înțelepciunea proverbelor

*Și cel mai bun cărăuș răstoarnă carul pe cel mai bun drum.


*Prietenul tuturor e prietenul nimănui.

*Ciorii i se par puii săi de păun.

*Dragostea și trufia nu caută tovărășie.

*Cuiul cel nou scoate pe cel vechi afară.

*Lenea încet pășește de aceea sărăcia curând o ajunge.

*La lemnul tare trebuie secure ascuțită.
(proverbe portugheze)

vineri, 8 decembrie 2017

O veste extraordinară! Un român a fost distins cu cel mai înalt ordin japonez


ION CARAMITRU, Directorul General al Teatrului Național ”I.L.Caragiale” a fost distins cu Ordinul Soarelui Răsare, recunoaștere internațională de înalt prestigiu

Cel mai important ordin japonez destinat cetăţenilor străini, şi anume Ordinul Soarelui Răsare (Order of the Rising Sun, Gold Rays with Ribbon), i-a fost înmânat domnului ION CARAMITRU, Directorul General al Teatrului Național ”I.L.Caragiale”, de către Excelența Sa Domnul KISABURO ISHII, ambasadorul Japoniei la București, în data de 7 decembrie 2017, printr-o ceremonie desfășurată în cadrul recepției organizate de Ambasada Japoniei cu prilejul Zilei Naționale, la Hotelul Mariott din București, în prezența a numeroși invitați.


Ordinul Soarelui Răsare a luat ființă în anul 1875 (înființat de Împăratul Meiji al Japoniei), după "Ordinul Crizantemei" (rezervat doar președinților de state sau membrilor caselor regale), fiind al doilea ordin ca importanță acordat în Japonia. Este, totodată, și cel mai înalt ordin japonez acordat cetățenilor străini, decernat pentru merite deosebite în domeniul relațiilor internaționale, al promovării culturii japoneze, sau al proiectelor vizând dezvoltarea și protecția mediului. Înaintea celui de al doilea război mondial era decernat inclusiv pentru servicii militare excepționale.

joi, 7 decembrie 2017

Adio, un mare star ne-a părăsit!

Marele cântăreț francez Johnny Hallyday a pierdut lupta cu cancerul pulmonar în noaptea de Moș Nocolae. Avea 74 de ani! Putea să mai trăiască, încă nu era prea bătrân. Cuvintele sunt de prisos. Ați aflat deja amănunte despre faimosul star care a iubit cinci femei și a vândut peste 100 de milioane de discuri. Noi vă invităm doar să ascultați un hit al său nemuritor: ”Que je t'aime”. Noile generații merită să-l asculte și să nu-l uite. Este cu adevărat o piesă sublimă.

marți, 5 decembrie 2017

A murit regele Mihai al României, verișorul favorit al reginei Sofia a Spaniei, scrie revista ¡HOLA!

A domnit în două rânduri, a fost exilat și era ultimul șef de stat din timpul celui de-al Doilea Război Mondial care mai rămăsese în viață, subliniază revista spaniolă. Mihai I de România avea doar 6 ani când a fost proclamat rege. Bunicul său, Ferdinand I, a lăsat un testament prin care cerea crearea unui Consiliu de Regență după de moștenitorul Carol, tatăl lui Mihai, părăsise țara. Astăzi, 5 decembrie, la 96 de ani, Mihai I de România a încetat din viață la ora 13.00, în casa sa din Elveția, răpus de leucemie cronică după ce s-a retras din viața publică în martie 2016. Trupul neînsuflețit va fi transportat cu un avion al Ministerului Apărării la Castelul Peleș din Sinaia, în Sala de Onoare. Apoi va fi transportat la Palatul Regal din Calea Victoriei, București, unde va rămâne două zile, mai scrie publicația spaniolă

luni, 4 decembrie 2017

Cât de importante sunt uleiurile ca leac! Ce să facem ca să nu luăm boala de la colegi

În sezonul rece, când temperaturile scad, sistemul imunitar este pus la încercare. Uleiurile esențiale sunt de mare folos, spune naturalistul francez Frédérique Cervoni.
Când încep epidemiile, răspândiți ulei de eucalipt în încăpere. Întărește sistemul imunitar și are acțiune antibacteriană și antivirală. Nu le folosiți înainte de culcare, când trebuie dimpotrivă aeristă încăperea. Într-o farfuriuță puneți două-trei picături.

sâmbătă, 2 decembrie 2017

Rețetă de blaturi pentru tortul Pavlova. Cea mai bună prăjitură de Crăciun

Deși mai avem 23 de zile până la Crăciun, vă oferim o idee de tort ideal pentru minunata sărbătoare: Pavlova
Pentru blaturile din bezea: 8 albușuri, 500 grame zahăr pudră, 3 linguri de amidon, 5 linguri de zeamă de lămâie
Batem albușurile

vineri, 1 decembrie 2017

Miturile iernii

Ştim multe lucruri despre ce ni se întâmplă pe timpul iernii, însă unele sunt doar mituri. CNN a decis să verifice care mituri sunt adevărate şi care false legate de anotimpul alb.

Pierdem mare parte din căldura corpului prin cap
Un studiu din anii 1950 susţinea acest lucru, bazându-se pe un experiment. Voluntari care au vizitat zona arctică cu capul descoperit şi în rest înfofoliţi normal că au pierdut cea mai mare parte din căldură prin cap. Dacă ieşim în frig fără mănuşi, pierdem căldura prin mâini.
Lipsa luminii provoacă depresia de iarnă
E adevărat că zilele fără soare duc la depresie, dar şi alţi factori favorizează depresia de iarnă, programul încărcat, stresul şi grijile.
Femeile
 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets