miercuri, 24 februarie 2016
Ce alimente nu trebuie să cumpărăm
1.
Floricelele de porumb cu gust de unt, deoarece conţin un ingredient chimic periculos, numit Diacetil.
2.
Roşiile
în conserve, fiindcă în cutii poate fi prezentă o răşină ce conţine
bisfenol, care poate fi la originea patologiilor cardiace. Optaţi pentru
tomatele proaspete.
3.
Îndulcitori artificiali, cum ar fi aspartamul, care cauzează ulcere la stomac.
4.
Ciocolata
albă. În timp ce ciocolata neagră este o comoară de antioxidanţi, cea
albă nu posedă nicio virtute. E doar un aliment dulce.
5.
Mazăre spartă şi germenii, fiindcă pot transmite boli.
6.
Pâine din făină obţinută din grâu manipulat genetic. Noile tipuri de făină trebuie evitate.
7.
Peşte spadă, fiindcă are conţinut mare de metale, mai ales este interzis femeilor însărcinate
8.
Porumubul, fiindcă boabele sale sunt ca un burete pentru pesticide şi nu are mare valoare mare nutriţională.
9.
Coloranţi alimentari, care pot duce la cancere.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu