Un produs Blogger.

likeboxpopup

sâmbătă, 21 aprilie 2018

Secretul fericirii: să ai prieteni buni! Nu sunt banii, nici faima!!!


Un studiu realizat de faimoasa Universitate Hravard, pe parcursul a 80 de ani, a descoperit în sfârșit secretul fericirii.
Prieteniile adevărate ne fac fericiți, nu banii și nici faima. În cadrul studiului, au fost intervievați mai întâi studenți în timpul Marii depresiuni din 1938. Pe parcursul a 80 de ani, s-au continuat cercetările. Și astăzi, după opt decenii, s-a ajuns la aceeași concluzie. Doar persoanele care au prieteni buni sunt cu adevărat fericite. La studiu au participat inclusiv președintele John F Kennedy și redactorul șef al ziarului
Washington Post, Ben Bradlee. Unii dintre primii participanți la studiu au acum 90 de ani, încă trăiesc și și-au păstrat prieteni pe tot parcursul timpului. Cercetătorii au studiat sănătatea participanților și starea lor, succesul în carieră și în căsnicie de-a lungul vremii. Experții de la Harvard Medical School spun că este bine să avem grijă de propriul corp, dar este la fel de important să întreținem prieteniile pentru a ne simți bine. Cercetătorii au făcut o descoperire uimitoare: calitatea priteniilor la 50 de ani sunt un indicator al sănătății fizice mai bun decât nivelele de cholesterol. Oamenii cu prieteni sinceri sunt mai sănătoși și mai longevini. La această concluzie s-a ajuns pe baze statistice. Primii subiecți care sunt încă în viață au avut mereu prieteni de bună calitate.

 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets