Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 17 aprilie 2018

10 alimente pe care să le mâncăm pentru un pancreas sănătos


Consumând alimente pentru un pancreas sănătos ne asigurăm ca acest organ important să-și facă datoria. Iată ce alimente sunt de mare ajutor:

 

1.     Turmericul scade durerea și inflamațiile în pancreas.
2.     Usturoiul conține nutrienți, sulf, arginine, oligozaharide, flavonoizi și seleniu cu efecte positive asupra țesuturilor pancreatice.
3.     Cireșele sunt bogate în antioxidanți și compuși ce previn cancerul pancreatic.
4.     Cruciferele, varza, coopida, verzele de Buxelles, mai ales broccoli, sunt bogate în flavonoizi și luteolină care inhibă celule de cancer pancreatic.
5.     Cartofii dulci îmbunătățesc funcția pancreatică cu 50%. Stabilizează de asemenea nivelul de zahăr din sânge și încetinesc eliberarea zahărului în sânge.


6.     Probiotice sunt bogate în probiotice și enzyme care ajută susținerea sănătății traectului digestive, îmbunătățesc digestia și sistemul imunitar. Enzimele din probiotice previn pancreatita.
7.     Ceapa are flavonoizi care luptă cu cancerul și mențin pancreasul sănătos.
8.     Lămâile încurajează eliberarea de enzime digestive din pancreas. Lime și kiwi sunt de asemenea de folos ăentru pancreas.
9.     Păpădie-ceaiul de păpădie este cunoscut pentru eliminarea toxinelor din intestine și ficat. Aceasta ajută la reparerea țesuturilor pancreatice și producerea de bilă. Vătămarea și inflamarea pancreasului e redusă.
10.                        Oregano este un puternic antihiperglicemic  și combate diabetul. Este un tratament efficient împotriva celulelor pancreatice agresive.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets