Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 24 ianuarie 2018

8 alimente care se pot mânca până la saturație, fără să vă îngrășați nici măcar un gram

Ca să nu vă chinuiți mereu să măsurați cantitatea de hrană ca să nu ne îngrășăm, putem opta pentru următoarele alimente. Nu ne vor îngășa, oricât de mult am mânca din acestea.

1. Dovleac- aduce puține calorii și ajută la menținerea și bronzarea pielii.

2.Mărul-fiecare măr are circa 50 de calorii. E un fruct bogat în fobre care reglează mișcările intestinului și provoacă o mare sațietate. Mai are mari cantități de potasiu și ajută la controlarea tensiunii arteriale.

3.Pepenele-e compus în majoritate din apă și are doar circa 45 de calorii. E bogat în nutrienți, vitamine A, B, C și potasiu, dar cel mai mare aport al său e licopenul, un pigment antioxidant cu beneficii cardiovasculare. .

4. Țelină-ca și pepenele este aproape numai apă. E ideală pentru slăbire și dezintoxicarea organismului datorită puterilor sale diuretice.

5. Floricelele de porumb – conțin fibre, dar nu dacă le adăugați sare și caramel.

6. Roșia-100 de grame de roșii nu conțin decât 18 calorii și sunt mai mult apă. Totuși, au o cantitate mare de vitamine, B, C și A, de aceea este o mare aliată pentru sănătate.

7. Lăptuca- este foarte populară, prezentă în toate salatele, conține vitaminele B1, B2, B3, A, E și C, minerale, cum ar fi magneziu, sodium și calciu. Conținutul său de fier ajută la combaterea anemiei- 100 de grame- 15 calorii.

8. Căpșune-au puține calorii, au fibre, reglează nivelul din sânge și îmbunătățesc capacitatea organismului de a absorbi fierul din alte alimente.







 [a1]

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets