Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 4 decembrie 2017

Cât de importante sunt uleiurile ca leac! Ce să facem ca să nu luăm boala de la colegi

În sezonul rece, când temperaturile scad, sistemul imunitar este pus la încercare. Uleiurile esențiale sunt de mare folos, spune naturalistul francez Frédérique Cervoni.
Când încep epidemiile, răspândiți ulei de eucalipt în încăpere. Întărește sistemul imunitar și are acțiune antibacteriană și antivirală. Nu le folosiți înainte de culcare, când trebuie dimpotrivă aeristă încăperea. Într-o farfuriuță puneți două-trei picături.
Masați-vă toracele și spatele cu ulei de eucalipt, ulei de migdale, de susan sau chiar ulei de măsline, pentru întărirea sistemului imunitar.


Faceți inhalații, dacă aveți nasul înfundat
Într-un bol cu apă caldă (nu fierbinte, ca să nu ardeți căile respiratorii) puneți o picătură de ulei de eucalipt sau de lămâie. Acoperiți-vă capul cu un prosop și respirați vaporii câteva minute.
Pentru întărirea sistemului imunitar faceți o cură cu ulei esential de arbore de ceai, de niaouli sau sovârv. Puneți 2 picături într-o lingură de miere sau în ulei de măsline. Cura de 15 zile, dimineața, întărește imunitatea.
Dacă în birou colegii tușesc sau le curge nasul, vă puteți proteja cu 2 picături de ulei de arbore de ceai puse în batistă (curată) pe care le respirați profund.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets