Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 22 noiembrie 2017

Sucul care a salvat miraculos o femeie bolnavă de cancer

Julie Shaw, de 54 de ani, a fost diagnosticată cu cancer pancreatic în luna iulie și doctorii i-au spus că tumorile sale erau inoperabile. Că s-au răspândit la ficat și la plămâni. I se mai dăduseră numai câteva luni de trăit când a început să bea sucuri ecologice care au ținut cancerul departe până ce și-a văzut fata măritată. Ar fi găsit un tratament alternativ online și s-a decis să-l încerce. Este vorba de regimul pentru creșterea imunității Berkson Protocol care pretinde să încetinească creșterea tumorilor pancreatice.
Julie, din East Morton, West Yorkshire, a spus: ”Dacă mai am doar trei luni de trait, nu vreau să le trăiesc în pat, recuperându-mă după chemioterapie. Vream să fac cât se poate de multe din viață, inclusiv să merg la nunta fiicei Katie și să-l vadă pe soțul ei, Joel”. Nunta a fost devansată din iunie 2018 în septembrie pentru ca Julie să poată fi lângă fiica ei. ”Chiar și așa mi-a fost teamă ca să nu fiu bolnavă în ziua nunții și să nu mă pot bucura. Dar ziua a fost perfecta. Am putut să dansez până târziu în noapte”, a povestit femeia. Chinul lui Julie a început la începutul acestui an, când a început să aibă probleme digestive. A crezut că avea sindromul colonului iritabil. Dar când a fost în Mallorca în iulie durerile au fost insuportabile și s-a dus direct la A&E at Bradford Royal Infirmary, când s-a întors acasă. Medicii i-au spus femeii care are trei copii că suferă de cancer, înainte de a-i spune că tumoarea e inoperabilă.


Medicii avertizează în privința tratamentelor alternative asupra cancerului
Ei spun că sunt puțune dovezi că ar fi  eficiente. Toate tratamentele medicale, cum ar fi chemioterapia și radioterapia pentru cancer au trecut prin teste serioase până s-au aplicat la pacienți. Terapia alternativă nu a fost la fel de mult testată. Alegerea unor astfel de tratamente ar putea să fie fatală. Pacienții bolnavi de cancer care optează pentru tratamente alternative în locul chemioterapiei sunt de două ori  mai în pericol să moară, potrivit unui studiu realizat de Yale School of Medicine. Terapiile alternative pot fi folosite împreună cu tratamentele medicale tradiționale. De exemplu, mulți oameni spun că uleiul de mentă sau ghimbirul sunt remedii de succes împotriva stării de greață care este un efect secundar al chemioterapiei.
 La adresa de mai jos găsiți articolul original și pozele.
Site-ul cu tratamentul alternativ:

http://vitalityhealthworks.com/alternative-medicine-dr-burt-berkson-and-his-work-on-pancreatic-cancer-liver-cancer-and-all-manner-of-liver-disease/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets