Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 19 iunie 2017

Spune-mi cum strângi pumnul ca să-ți spun cine ești

Gestul de a strânge pumnul este un gest inconștient și fiecare dintre noi îl face în felul său. Ceea ce nu am știut este că felul în care o facem este legat de personalitatea noastră. Există 3 moduri de a strange pumnul și trei tipuri de personalitate.

A.Cei care strâng astfel pumnul sunt sensibili, cu imaginație puternică și nesiguri. Doresc să fie protejați. Le place să ajute lumea, sunt entuziaști, curioși, aventuroși, nu iau prea mult lucrurile în serios. Vor ca ceilalți să fie sinceri. Știu cine îi tratează bine și cine îi tratează rău. În iubire, își exprimă greu sentimentele. Sentimentele lor rămân adesea diluate și emoțiile ascunse. Mereu tratează oamenii frumos și nu sunt egoiști.

B.Sunt plini de talent, creativi, au un farmec special, stimă de sine, sunt foarte puternici și îi preocupă mult puterea. Muncesc mult, sunt încăpățânați și au mari idealuri. Au inimile fragile uneori și asta îi împiedică să se apropie de unele persoane. Au mari așteptări, dar și teamă mare de eșec și de multe ori au nevoie de susținere din partea altora. Asta cer de la relațiile lor: să-i sprijine. Respectă dragostea și sunt obsedat de greșeli, de aceea cad în momente de tristețe. Își iubesc perechea, dar de teamă să nu plictisească nu o arată. Fac pe durii.

C. Sunt foarte creativi, puternici, agili, comunică foarte bine, sunt emoționali, practici și știu să aprecieze arta și frumosul vieții. Uneori sunt prea volubili și sensibili. Sunt buni manipulatori și foarte inteligenți. Preferă să se sacrifice înainte de a-i face pe alții să sufere. Sunt flexibili și de multe ori trăiesc în visele lor. În dragoste vor liniște ca și în restul vieții. Slăbiciunea lor e o inimă sensibilă. Mereu iartă, dacă li se face rău, dar numai dacă li se cere iertare. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets