Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 3 ianuarie 2017

Poate zahărul să provoace cancerul?

     În ultimii 30 de ani, rata obezității s-a dublat și creșterea numărului de diabetici pare a fi de neoprit.
Problema nu se reduce doar la aceste boli, oamenii care sunt obezi și diabetici au tendința de a avea tensiune mare și au un risc mare de a face boli cardiace, cancer și chiar și Alzheimer.

   Explicația oficială a acestui fenomen este că oamenii consumă mai multe calorii decât ard și această contra-balanță este ceea ce ne face obezi.
  Problema nu este neapărat că mâncăm prea mult ci faptul că zahărul conținut are efecte fiziologice, metabolice și hormonale unice care tind să declanșeze boli cum ar fi cele cardiace, diabetul sau chiar și cancerul. Ne putem da seama că zahărul poartă principala vină pentru faptul că ne îmbolnăvim deoarece diabetul și obezitatea apar amândouă dacă crește consumul de zahăr.
  Zahărul crește glicemia ceea ce declanșează eliberarea insulinei pentru a o transporta la celule unde poate fi arsă pentru obținerea de energie. Zahărul de masă zilnic conține de fapt doi carbohidrați, glucoză și fructoză, iar fructoza face zahărul periculos. Spre deosebire de ceilalți carbohidrați, fructoza este de regulă procesată în ficat unde este transformată în grăsime și se pare că declanșează o serie de efecte care în cele din urmă fac celulele imune la insulină.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets