Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 16 ianuarie 2017

6 alimente și medicamente care nu se amestecă niciodată

Se presupune că medicamentele ne fac sănătoși și să ne simțim mai bine. Însă uneori pot dăuna sănătății. Unele alimente pot altera efectul medicamentelor. Iată ce combinații trebuie evitate.

1. Dacă luați beta-blocante… evitați lemnul de dulce! Medicamentele beta-blocante se folosesc pentru reducerea tensiunii arteriale.

2. Dacă luați tetraciclină… evitați produsele lactate!

3. Dacă luați medicamente pentru tensiune… evitați bananele! Medicamentele pentru tensiune arterială cresc cantitatea de potasiu în sang. Potasiul este conținut și în banane și o cantitate prea mare de potasiu poate duce la complicații cardiace, inclusiv bătăi neregulate și palpitații.

4. Dacă luați anticoncepționale… evitați sunătoarea.

5. Dacă luați medicamente anticoagulante… evitați spanacul! Alimentele bogate în vitamina K pot contracara efectul anticoagulant al medicației. Vitamina K se mai găsește în căpșune, broccoli, varza de Bruxelles, morcovi…


6. Dacă luați pastile în mod regulat …evitați pomelo! Consumul de pomelo este benefic, dar dacă luați Viagra și mâncați pomelo, poate fi mortal. Fructul conține o substanță care împiedică medicamentul să se descompună și poate duce la infarct. Potrivit Según la Harvard Family Health Guide, pomelo crește concentrația medicamentului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets