Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 2 iunie 2016

Spune-mi ce zodie ești ca să-ți spun care e cel mai mare defect al tău

Vedem că oamenii se îndepărtează de noi și nu înțelegem de ce. Nu avem habar că avem un defect care deranjează. De aceea, e bine să știm ce supărări producem instinctiv și să încercăm să ne îndreptăm. Iată defectele cele mai mari sfecifice fiecărei zodii.

Rac

Deși pare un semn

cald și afectuos, defectele sale pot fi excesiva melancolie și sentimentalismul. Racii pot să se scufunde într-n puț adânc la care e dificil de ajuns, chiar și pentru perechea lor sau prieteni. Plânsul fără motiv este un obicei frecvent care îi poate exaspera pe cei din jur. Visează la lucruri din trecut. Nu le acordați votul de încredere, deși nu sunt mincinoși șinu înșală. Penru ei, familia e pe primul loc și e posibil ca nimic să nu poată să le fie pe plac precum căminul din copilărie. Pentru unii nici soțul, nici soția nu ajung să dețină un rol așa de important. Sunt timizi, la reuniuni și ieșiri se inchistează, încât nimeni nu poate să intre în contact cu ei. Nu sunt interesați decât de lucruri cunoscute, vacanțe în același loc, aceleași obiceiuri, nu ies din rutină și din tradiția familiară moștenită.

Un comentariu:

  1. Este întrebarea care te-a înnebunit de săptămâni întregi. Ați pierdut somnul, nu vă puteți concentra, faceți greșeli stupide la locul de muncă și apoi auzi melodia dvs. specială și începeți să plângeți. Simți că ai de gând să urli dacă o persoană îți spune că ești mai bine fără persoana care a fost dragostea vieții tale de ani buni. Alți prieteni cred că trebuie să te duci să vezi un terapeut, deoarece se pare că nu poți să te confrunți cu faptul că relația s-a încheiat bine. Le spui că nu accepți că relația s-a încheiat, deoarece ceva îți spune că există un răspuns la întrebarea cum să-mi primești fostul înapoi, contactează caseta de vraja E-mail: wealthylovespell@gmail.com sau whatsapp +2348105150446

    RăspundețiȘtergere

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets