Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 5 octombrie 2015

Cum preparăm cea mai delicioasă cremă franceză



 Crema chantilly care este delicioasă pentru umplut clătite şi pentru prăjituri

Mai întâi avem nevoie de
o smântână lichidă. Trebuie să fie rece înainte de utilizare. Dacă nu este, puneţi-o la congelator timp de 15-20 de minute. Se pune apoi zahăr în proporţia de 5-6 linguri de zahăr la 50-60 grame de smântână. Este necesar un mixer care trebuie de asemenea să fie rece. Puneţi telurile la congelator timp de 30 de minute. Puneţi smântâna rece în bolul mixerului. Adăugaţi zahărul în ploaie. Continuaţi să o bateţi cu aparatul până se întăreşte. Dcaă veţi să obţineţi o cremă mai delicioasă folosiţi mascarpone în loc de smântănă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets