Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 14 mai 2015

Ce fel de femei preferă bărbaţii



Fizicul ideal mai ales la femei evoluează frecvent. De ce corpul „femeii perfecte” s-a schimbat în cursul istoriei nu se ştie.
Venus din Milo nu era grasă, chiar dacă are şoldurile mai groase decât manechinele de astăzi. Gioconda pare de tipul unei matroane, cu piept generos. Arhetipul feminin a fost mai întotdeauna cu sânii şi şoldurile bine conturate şi plete în vânt. În ultima vreme a început ideea că femeile ideale trebuie să fie cât mai slabe. Însă, studiile au arătat că, în ciuda acestei mode, bărbaţii preferă totuşi formele puţin mai rotunde. Aşa se înţelege de ce vedete cum ar fi Jennifer Lopez şi Kim Kardashian se bucură de un aşa mare succes în ochii bărbaţilor de pe toată planeta.

Un comentariu:

  1. Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala a cartilor electronice. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: razvan.lead_2011@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets