Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 22 iulie 2014

Acestea sunt cele mai frumoase plaje din Turcia

 Acestea sunt cele mai frumoase plaje pe care nu trebuie să le rataţi dacă optaţi să vă petreceţi concediul pe Riviera turcească.

Plaja Cleopatra – cea mai cunoscută din Alanya

Aceasta este o plajă superbă unde se spune că a pus piciorul ultimul faraon activ al vechiului Egipt, Cleopatra despre care conform unor surse se spune că a făcut şi o baie. Plaja este foarte primitoare şi nisipul este foarte fin.

Plaja Damlatas – vizitaţi neapărat peştera

Plaja se află în vestul plajei Cleopatra. Aici există de asemenea şi o peşteră, peştera Damlatas. Nisipul este foarte fin, iar apa este extrem de limpede.

Plaja Keykubat – multă verdeaţă

Plajă de nisip având o lungime de trei kilometrri este cea mai populară în partea de est a Alanyei. În apropiere puteţi găsi multe parcuri şi verdeaţă cât vezi cu ochii. Aici puteţi practica sporturile voastre preferate nautice. La fiecare pas vă puteţi aşeza la o terasă ca să beţi ceva.

Plaja Portakal – apa este puţin mai răcoroasă

Fiind de fapt o porţiune din plaja Keykubat, plaja Portakal este poziţionată la confluenţa râurilor Oba Creek şi Dim Creek care se varsă în mare. Astfel, o baie aici este puţin mai răcoroasă. Plaja are o lungime de aproximativ un kilometru şi în unele locuri are o lăţime de aproape 100 de metri.

Plaja Konakli – Servicii foarte bune


Această plajă se află la fel ca şi plajele Keykubat şi Portakal în partea de est a Alanyei. Plaja are o lungime de cel mult 10 kilometri, iar aici veţi avea parte de cele mai bune servicii la hotelurile din zonă. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets