Un produs Blogger.

likeboxpopup

sâmbătă, 3 mai 2014

O carte plină de mister, o carte explozivă şi palpitantă



Roman inedit şi filosofic cu filon ezoteric, "Coincidenţa ca număr de aur" îşi propune să abordeze viaţa şi lumea într-o originală perspectivă, cu totul şi cu totul neaşteptată.
Dincolo
de intrigă şi suspansul care se păstrează până la epilog, cititorii descoperă explicaţii nemaiîntâlnite vreodată privitoare la raţiunea coincidenţelor în tumultul cotidian. Ipotezele lansate schimbă fundamental modul de a percepe destinul, în consonanţă cu primul număr iraţional definit în istorie ce ilustrează frumosul şi perfecţiunea în tot ceea făureşte şi înseamnă existenţa palpabilă. Romanul este realist, conturează decoruri unde evoluează personaje veridice în care cititorii se pot identifica inerent captivaţi, şi psihologic, reflectând universul spiritual al personajului principal, dar nu lasă în plan secund naraţiunea şi descrierile. Tulburătoarea şi inspirata meditaţie asupra vieţii ne apropie lumea prin retina unei adolescente ale cărei experienţe ne fac să ne punem întrebări esenţiale. „Bildungs-roman”, în care eroina abia ţine pasul cu ea însăşi, "Coincidenţa ca număr de aur" se remarcă printr-un stil fluid şi concreteţe vizuală a scriiturii. Autoarea, Arina Avram, a mai publicat cărţile de succes: „Femei celebre. Mică enciclopedie”, „Mari minuni, mari mistere”, şi „Enciclopedia înţelepciunii”, Enciclopedia ”Marile orașe ale lumii”.

Un comentariu:

  1. Toate marile personalităţi ale lumii şi-au dezvoltat obiceiul de a se confrunta cu frica de eşec şi de a acţiona în ciuda propriei frici – până când obiceiul de a deveni curajoşi a devenit o parte integrantă a caracterului lor. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: razvan.lead_2011@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets