Un produs Blogger.

likeboxpopup

vineri, 21 iunie 2013

Protecţia solaire : în această vară bronzatul nu e o glumă ! Iată ce trebuie făcut!


Plăcerea de a ne bucura de soare după o iarnă lungă şi o primăvară ploioasă nu trebuie să ne facă să uităm precauţiile pe care trebuie să le luăm în caz de explozie cu radiaţii ultraviolete (UV).
Institutul francez de prevenire şi educaţie pentru sănătate a lansat o campanie de avertizare asupra riscurilor solare sub titlul "În această vară bronzatul nu e o joacă".
 O expunere la soare exagerată poate provoca mutaţii genetice ale celulelor pielii, care nu se mai pot repara corect. Acestea pot duce mai târziu la dezvoltarea unui melanom (cancer de piele). În Franţa, în 2010, 1.600 de persoane au decedat din cauza unor melanoame, 7 din 10 fiind rezultatul unei exagerate expuneri la soare. Iată regulile care trebuie urmate : Evitaţi expunerea la soare între orele 12.00 şi 16.00. Bebeluşii nu trebuie niciodată expuşi la soare. Purtaţi ochelari de soare şi pălărie cu boruri mari. Aplicaţi cremă solară în strat suficient la fiecare două ore şi după fiecare baie. Indicii de protecţie : minimum 30. Atenţie : Nicio cremă nu filtrează complet razele UV şi nu permite o expunere prelungită la soare, arată yahoo.fr.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets