Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 8 aprilie 2013

Debbie Rowe: cum să devii cunoscută devenind mamă



La 3 aprilie, Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson a împlinit 13 ani. Ea s-a serbat împreună cu mama sa, Debbie Rowe.

Într-o vreme în care scandalurile se ţin lanţ în familia celebrului tată, decedat la 25 iunie 2009, la numai 50 de ani. Paris a decis să-şi amintească de mama ei.
Deja de câteva luni ele se întâlnesc şi au început să se apropie. Adolescenta nu-şi văzuse mama de când a
divorţat de Michael la 8 octombrie 1999. Odinioară, Debbie a renunţat la drepturile parentale pentru ca mai apoi să ceară restaurarea lor. Paris şi mama petrec mult timp împreună. Nu se ştie dacă familia Jackson vede cu ochi buni aceste întâlniri. De aceea Debbie a rămas mereu discretă. Se teme să  nu creadă cineva că reîntîlnirea lor este numai din motive financiare. La vârsta adolescenţei, Paris are mare nevoie de mama ei. Născută la 6 decembrie 1958, pe numele complet Deborah Jeanne "Debbie" Rowe, fosta soţie a lui Michael Jackson trăieşte în prezent în Palmdale, California. Fostă asistentă medicală de religie iudaică, Debbie a fost crescută numai de mamă, părinţii ei divorţând când ea nu împlinise încă doi ani. L-a cunoscut pe Jackson în timp ce lucra pentru medicul dermatolog Arnold Klein, iar starul se trata de vitiligo. El era supărat după divorţul de Lisa Marie Presley, din 1996, pentru că se temea că nu va deveni niciodată tată. Rowe, care era de multă vreme fana lui, s-a oferit să-i aducă pe lume copiii. În 1996 s-a anunţat că a rămas însărcinată şi, la 14 noiembrie 1996, s-au căsătorit. Pentru ea era a doua căsătorie. Prima oară a fost căsătorită cu Richard Edelman în 1982. La trei luni după căsătorie, Debbie l-a născut pe Michael Joseph Jackson Jr., cunoscut sub numele de Prince, la 13 februarie 1997. Anul următor, Debbie Rowe a născut-o pe Paris-Michael Katherine Jackson, la 3 aprilie 1998. Jackson şi-a asumat întreaga responsabilitate pentru creşterea copiilor.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets