Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 17 aprilie 2013

Alimentele miracol care curăţă organismul

Stări de rău şi kilograme în plus pot fi îndepărtate dacă urmăm o dietă de dezintoxicare.
Dacă nu reuşiţi să urmaţi un regim recomandat de un nutriţionist, optaţi pentru alimentele care ne pot ajuta să ne curăţăm organismul.
În primul rând este vorba despre mere, care sunt bogate în pectină. La fel ca şi perele, merele ajută la eliminarea rezidurilor radioactive din corp prin urină, potrivit portalului She Knows.
Sfecla roşie este bogată în vitaminele B3, B6, C şi betacaroten, scrie Huffington Post.
Are de asemenea o mare cantitate de fier, magneziu şi calciu, minerale necesare pentru eliminarea toxinelor. Ajută la buna funcţionare a ficatului, vezicii biliare, organe cheie pentru eliminarea toxinelor.
Usturoiul stimulează enzimele ficatului care contribuie la curăţirea organismului. De asemenea are proprietăţi antivirale, antibiotic şi antiseptic şi ne poate scăpa de bacteriile rele. Lămâia are vitamina C care potenţează alcalinitatea corpului, ajutând la eliberarea de toxine a organismului. Se recomandă să se bea suc de lămâie cu apă caldă dimineaţa.
Seminţele de in sunt de asemena o minune. Doar două linguriţe de seminţe de in asigură porţia zilnică de omega 3 necesară, care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a celulelor, potrivit “Glamour”. De asemenea contribuie la metabolizarea şi asimilarea magneziului vital pentru corp. Conţin şi fibre care ajută la o digestie corectă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets