Un produs Blogger.

likeboxpopup

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Bear Grylls, celebrul supravieţuitor care şi-a băut propria urină


Aventurierul britanic Edward Michael ”Bear” Grylls este bine cunoscut de la emisiunea “Tehnici esenţiale de supravieţuire” (Man vs. Wild) )de la canalul Discovery. El este ţinta glumelor pe Internet pentru unele din metodele sale extreme de supravieţuire, cum ar fi faptul că şi-a băut propria urină în locurile vitregite de apă. 

Născut la 7 iunie 1974, scriitorul şi prezentatorul de televiziune a devenit cel mai tânăr cercetaş şef, la numai 35 de ani. El şi-a început explorările foarte devreme. Crescut în Isle of Wight, încă de copil escalada munţii
împreună cu atăl său. Trei ani de zile a servit în armata britanică în cadrul unităţii Special Air Service. La acea vreme, şi-a fracturat coloana în trei locuri într-un accident de paraşutism în sudul Africii. În ciuda severităţii rănilor, Bear s-a refăcut în chip miraculous şi, la 23 de ani, a devenit unul dintre cei mai tineri cuceritori ai Muntelui Everest. A scris despre această experinţă a sa în cartea “The Kid Who Climbed Everest” (Copilul care a cucerit Everestul). A dat apoi roată insulei britanice în ski-jet. A condus prima traversare neasistată a Oceanului Atlantic de Nord îngheţat, fiind premiat de Royal Navy pentru această expediţie fără precedent. În iunie 2005, Bear a doborât un alt record, de găzduire a unei petreceri pe o masă suspendată sub un balon cu aer cald la 7.467 metri înălţime. El a îngurgitat trei feluri de mâncare, a salutat-o pe regină şi apoi s-a aruncat din cer pe pământ! Desigur, cu paraşuta.

LOCUIŞTE ÎN BARCĂ, PE TAMISA, CU SOŢIA ŞI COPIII
A prezentat serialul TV Escape to the Legion, la Channel Four, Marea Britanie, în 2005. În 2007, la acelaşi canal TV a prezentat Born Survivor: Bear Grylls în 2007. la 15 mai 2007, Bear a stabilit un nou record mondial devenind prima persoană care a zburat peste Muntele Everest cu paramotorul. A fost o misiune incredibilă în urma căreia el a adunat 1 milion de dolari pentru Global Angels Foundation, fundaţie caritabilă care ajută copiii din Africa. Cea mai recentă carte a sa, Born Survivor: Survival Techniques From the Most Dangerous Places on Earth (Născut supravieţuitor: Tehnici de supravieţuire în cele mai periculoase locuri de pe pământ), publicată în 2007, este încă una din cele mai bine vândute. A găzduit celebra emisiune de la Canalul Discovery, MAN VS. WILD, în care demonstra tehnicile de supravieţuire în locuri izolate, începând din noiembrie 2006. În cadrul acestei emisiuni cu totul ieşite din comun, el halea viermi vii, insecte, mortăciuni, gătea lilieci, şobolani, paianjeni, susţinând că aceste ciudăţenii sunt pline de proteine şi îi dau energia necesară pentru a-şi continua drumeţia în locurile cele mai periculoase de pe pământ. Una dintre ediţii a fost realizată în România. Bear locuieşte într-o barcă transformată în casă pe fluviul Tamisa împreună cu soţia, Shara, şi cei trei copiii ai lor, Jesse, Marmaduke şi Huckleberry.
Uitaţi aici o parte din nebuniile pentru care a devenit celebru:
                                                    -aici se înfruptă cu un vierme uriaş

-aici îşi bea propria urină
-aici mănâncă inima crudă dintr-o oaie moartă


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets