Un produs Blogger.

likeboxpopup

vineri, 31 august 2012

Secretele marilor bucătari pentru a găti sănătos


 Pentru a păstra vitaminele legumelor, spălaţi-le şi scurgeţi-le bine, curăţaţi-le exact înainte de a le consuma. Evitaţi prepararea în volum mare de apă, la temperaturi prea mari sau pe durate  prea mari. Îndepărtaţi grăsimea cărnii în timpul preparării. Lăsaţi la rece mâncare, grăsimea iese la suprafaţă şi se îndepărtează mai uşor. Mai puţină sare în farfurie înseamnă mai puţine boli. Mâncărurile marinate cu busuioc, rozmarin, curry, ulei de măsline, cimbru, foi de dafin şi suc de lămâie sunt delicioase şi fără sare. Pentru ca mâncărurile cu carne să fie mai sănătoase, tăiaţi carnea în felii mai subţiri înainte de a o prepara. Pentru ca alimentele să nu fie cancerigene, trebuie să fie preparate la temperaturi care să nu depăşească 180 °C. Şi, atenţie la zahăr, să nu fie consumat în mari cantităţi !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets