Un produs Blogger.

likeboxpopup

sâmbătă, 28 mai 2016

Cum păstrăm ceapa?

Viaţa modernă ne ajută să conservăm mai uşor alimentele.
Astfel, putem să le prelungim viaţa prin refrigerare. Există însă unele alimente pe care nu trebuie să le punem în frigider. Şi asta pentru că îşi schimbă aroma. Există şi situaţii în care frigiderul alterează calitatea mâncării pe care o punem în el. Sunt şi cazuri în care frigiderul chiar strică alimentele mai repede. Vă prezentăm o listă de alimente care chiar nu ar trebui puse în frigider.

Umiditatea din ceapă o face moale și în cele din urmă s-o ducă la mucegăire dacă o punem în frigider. Ceapa trebuie ținută într-un loc uscat, rece, și întunecos. Aveți grijă să nu puneți ceapa împreună cu cartofii. Asta face ca să se deterioreze atât ceapa, cât și cartofii mai repede. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets