Un produs Blogger.

likeboxpopup

vineri, 1 aprilie 2016

Putem sau nu să mâncăm margarină? Care este de fapt adevărul?


Nu mai înțelegem nimic! Înainte, aceste alimente erau considerate periculoase. Acum, au devenit deodată, bune. Sunt aduse dovezi științifice că nu trebuie să ne mai ferim de ele, potrivit ”Daily Mail”. Iată-le:
-Ouăle-sunt o excelentă sursă de proteine, grăsimi sănătoase, vitamine și minerale.

-Margarină -originea
margarinei datează de la mijlocul anilor 1800 și era făcută din grăsimi vegetale. Însă acum lumea nu mai știe dacă e bună sau nu pentru consumat. Britanicii spun că răspunsul este da, cu condiția să nu scrie pe ea ulei vegetal parțial hidrogenat.
-Cartofii-se spunea că au un indice glicemic crescut și erau încadrați la carbohidrați care trebuie evitați. În realitate, sunt o sursă de carbohidrați, dar au și vitamina C, vitamina B și minerale.
-Nucile- unii spun că au grăsimi și multe calorii și că ar trebui evitate pentru a slăbi. Însă mai nou s-a descoperit că sunt cheia unei diete sănătoase și ne ajută să ne mențimem greutatea. Ne apără de boli cardiovasculare și infarct. Nu trebuie consumate în exces.
-Untul de arahide – este bun pentru sănătate. Este o sursă de proteine, fibre, vitamina B6 și magneziu. Nu trebuie consumat în exces.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets