vineri, 31 mai 2013
Cum să bei fără să-ţi fie rău şi fără să te faci de râs
La
 o băută cu prietenii, unii ajung „pe sub masă”, alţii nu au nimic! Cei 
care sunt din prima categorie ar fi bine să ţină cont de nişte „reguli 
de aur”. 
În niciun
 caz nu beţi pe stomacul gol. Ideali sunt cartofii prăjiţi, chipsuri sau
 alte snacksuri. Grăsimile şi carbohidraţii ajută ca intrarea alcoolului
 în sânge să se facă mai lent. Regula 2: beţi în mod gradual. În nici un
 caz nu beţi o cantitate mare de alcool o
 dată. Odihniţi-vă de la o porţie de alcool la alta. Dacă terminaţi un 
pahar, nu chemaţi imedat chelnerul pentru un alt pahar şi în nici un caz
 nu schimbaţi repede tipul de băutură. Evitaţi băuturile ieftine. 
Alcoolurile ieftine au substanţe nocive care dau
 mahmureală şi au efecte dăunătoare. O altă regulă foarte importantă 
este să păstraţi corpul hidratat. Alternaţi un pahar de alcool cu unul 
de apă pentru a vă menţineţi hidrataţi. Alcoolul face să pierdeţi lichid
 şi acest lucru duce la efectele neplăcute. În
 plus, apa diluează alcoolul în sânge.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)








 
 
 
  


0 comentarii:
Trimiteți un comentariu