Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 5 septembrie 2012

Ce preferă bărbaţii în realitate la femei

Unghiile lăcuite, machiajul sexy şi o coafură plină de stil sunt doar câteva din metodele femeilor de a-i cuceri pe bărbaţi.
Solista trupei No-Doubt, Gwen Stefani (42 de ani) a declarat de curând în revista americană „Harper's Bazaar" că îi place să fie atractivă pentru soţul ei şi lui îi place când ea este machiată. De asemenea, ea a afirmat că se machiază uneori chiar şi de două ori pe zi. Oare chiar o fi necesar să te machiezi atât de des?Naturaleţea este cea mai importantă

75% dintre bărbaţi preferă trupul feminin natural. Conform sondajului publicaţiei „BILD der Frau“, 67% dintre cei chestionaţi afirmă că au o repulsie faţă de ungiile artificiale lungi. Un alt sondaj al „Jolie“ relevă faptul că 100% dintre bărbaţi preferă unghiile naturale. 
Acelaşi lucru este valabil şi în ceea ce priveşte bronzul de la solar. 49% dintre bărbaţi nu sunt încântaţi de acest lucru. Dar până la urmă ce preferă bărbaţii?
Un decolteu generos evident! Conform unui sondaj al serviciului de matrimoniale „Bildkontakte.de“, 71% dintre bărbaţi se lasă seduşi de o femeile cu un decolteu generos.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets