Pages

Un produs Blogger.

marți, 14 noiembrie 2017

Alimentele care nu se pun niciodată la microunde

Nu este o bună idee să lăsați resturi în farfurie și să le reîncălziți a doua zi. Reîncălzirea favorizează dezvoltarea de microbi care sunt la originea intoxicațiilor alimentare care pot să fie grave.

Iată ce alimente să nu încălziți la microunde:
*Ciupercile încălzite pot duce
la balonări. A se consuma reci, în salate cu pătrunjel
*Carnea de pui, fiindcă e bogată în proteine. Carnea de pasăre eliberează bacterii nefaste care pot duce la intoxicații alimentare.
*Orezul trebuie mâncat imediat după preparare. Dacă e ținut la frigider sau la temperatura camerei, atrage bacteriile deoarece conține amidon.
*Cartofii sunt cei mai periculoși dacă îi încălzim la microunde. Pot fi la originea tulburărilor intestinale și chiar a hemoragiilor intestinale. Devin cuiburi de microbi fiindcă sunt bogați în amidon.

* Uleiurile reîncălzite generează aciditate care provoacă reflux gastric.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu