Pages

Un produs Blogger.

joi, 26 mai 2016

Aveți grijă cu cartofii

Viaţa modernă ne ajută să conservăm mai uşor alimentele.
Astfel, putem să le prelungim viaţa prin refrigerare. Există însă unele alimente pe care nu trebuie să le punem în frigider. Şi asta pentru că îşi schimbă aroma. Există şi situaţii în care frigiderul alterează calitatea mâncării pe care o punem în el. Sunt şi cazuri în care frigiderul chiar strică alimentele mai repede. Vă prezentăm o listă de alimente care chiar nu ar trebui puse în frigider.

E o mare greșeală să ținem cartofii la frigider. Temperturile scăzute pot transforma amidonul din cartofi în zahăr mai repede decât credeți. E mai bine să puneți cartofii în pungi de hârtie  și nu de plastic deoarece cartofii pot primi mai multaer în pungi de hârtie care încetinesc procesul de deteriorare a lor. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu