Pages

Un produs Blogger.

joi, 17 septembrie 2015

De ce trebuie să bem bere fără alcool



Berea fără alcool se poate consuma fără reţinere, fiindcă este hidratantă. 95% din compoziţia sa este apă, potrivit « El Mundo ».
Valoarea energetică
a acesteia este scăzută, de 14 kilocalorii/100 mililitri. Conţine calciu, potasiu şi sodiu, dar este şi o sursă importantă de acid folic. O sticlă de bere fără alcool pe zi asigură 10% din necesarul de acid folic, spune doctorul Antonio Villarino Marín, profesor de la Universidad Complutense din Madrid. Acidul folic este un nutriwnt esenţial pentru viaţa celulară care previne anemia şi este fundamental în prevenirea malformaţiilor la fetuşi. De aceea berea fără alcool se recomandă femeile însărcinate şi la cele care alăptează.

În caz de hipertensiune

Datorită conţinutului redus de sodiu, berea fără alcool poate fi o opţiune pentru persoanele care suferă de hipertensiune. Este de asemenea important că nu conţine multe calorii. Conţine de 3 ori mai puţine calorii decât sucurile.

Combate dezhidratarea

Fiindcă are o cantitate atât de mare, berea fără alcool este un aliment indispensabil în dieta bătrânilor, care au nevoie de o cantitate mai mare de apă pentru memorie. În plus, acidul folic combate bolile neurodegenerative, cum ar fi Alzheimer.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu