Pages

Un produs Blogger.

luni, 9 februarie 2015

Fructe şi legume care vă ajută să slăbiţi şi sunt bune pentru ficat şi fiere

  Grepfrutul stimulează puternic acizii digestici.
foto: M. Avram
  Naringina, substanţa amară a fructului, arde grăsimile. Pentru a avea un efect maxim, se
recomandă consumul fructului după masă. Asta deoarece substanţele amare stimulează formarea acizilor digestivi.
  Sfecla roşie care are un gust dulce stimulează fierea prin intermediul betainei şi a celorlalte substanţe vegetale valoroase şi ajută ficatul la cele mai importante funcţii ale sale: metabolismul grăsimilor şi dezintoxicarea organismului.
  Andiva ajută la depurarea organismului. Substanţa amară intibină care conferă gustul amar al andivei joacă un rol important în arderea grăsimilor. Are un efect benefic asupra digestiei şi, pe lângă aceasta, ajută ficatul şi fierea.  
  Ridichiile nu numai că sunt sărace în calorii, substanţele amare împiedică depunerea de grăsime.

Anghinarele ajută deosebit de mult ficatul la funcţiile sale, asta deoarece substanţa amară cinarină ajută la dezintoxicarea organismului şi stimulează puternic metabolismul.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu