Pages

Un produs Blogger.

luni, 28 iulie 2014

Îngheţată suedeză de pepene roşu şi portcoale pe care o puteţi prepara în casă

Acum că a început perioada căldurilor preparaţi-vă  îngheţată răcoritoare suedeză nemaipomenit de bună.
Pentru aceasta, aceţi nevoie de următoarele:

-          O cană
Ingrediente:

Un sfert de pepene roşu
2 linguri de zahăr sau miere
1 lingură de suc de portocale

Luaţi toată pulpa de pepene. Frecaţi-o cu mixerul şi apoi turnaţi conţinutul într-un castron de plastic şi puneţi-l la congelator. După o jumătate de oră, amestecaţi conţinutul din castron cu o furculiţă. Mai amestecaţi o dată din nou după o jumătate de oră. Pepenele este gata atunci când este îngheţat fără a a arăta ca un sloi de gheaţă, ci atuci când seamănă cu zăpada.
Turnaţi zahărul sau mierea şi sucul de portocale. Amestecaţi tot conţinutul şi turnaţi-l apoi într-o cană.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu