Doriţi să preveniţi
riscul apariţiei unui infarct sau a unui atac cerebral?
 |
Substanţa flavonol conţinută de către ciocolată poate preveni riscul apariţiei mai multor boli. Din păcate, aceasta trebuie luată sub formă de pilulă pentru a avea efectul dorit.
Atunci o substanţă conţinută de către ciocolata poate
să vă ajute.
Conform
cercetărilor, substanţa flavonol conţinută de către ciocolată poate îmbunătăţi
tensiunea arterială sau valoarea colesterolului.
Cercetătorii sunt
de părere că flavonolul poate reduce riscul apariţiei de atacuri cerebrale sau
de infarcturi. Pentru aceasta,
18000 de persoane vor participa la un studiu pentru a dovedi asta. Există
totuşi o problemă : flavonolul trebuie administrat doar prin pilule. Dacă
mănânci o prăjitură cu ciocolată, de pildă, nu vei mai putea profita de
efectele benefice ale flavonoulului, deoarece substanţa este distrusă atunci
când ciocolata este prelucrată.
|
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu