Pages

Un produs Blogger.

joi, 10 octombrie 2013

Aceasta este reţeta celei mai bune rulade din lume - Ruladă suedeză



Ingrediente

 
3 ouă
180 de grame de zahăr tos sau pudră
180 de grame de făină de grâu
o linguriţă şi jumătate de praf de copt
2 lingură de apă fiartă

Umplutură:
120 de grame de gem preferat
Încălziţi cuptorul la o temperatură de 250 de grame. Amestecaţi ouăle cu zahărul (zahărul tos nu se topeşte la fel de bine ca şi zahărul pudră)
Amestecaţi făina de grâu şi praful de copt, adăugaţi ouăle cu zahărul şi frământaţi aluatul împreună cu apa fiartă
Întindeţi aluatul într-o tavă pe o hârtie de copt şi lăsaţi-l la cuptor circa 5 minute
Presăraţi puţin zahăr peste aluat, întindeţi gemul peste el şi apoi rulaţi-l până când va avea o formă de ruladă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu