Vă urăm cu
toată dragostea Crăciun Fericit!
Când spunem eleganţă sau rafinament ne gândim
la francezi. Aşa m-am gândit şi eu când am preluat din site-ul francez lefildecharline.tradilinge.com
sfaturile pentru o masă reuşită de Crăciun.1. Alegeţi 2 culori, nu mai multe!
Toate obiectele de la masă trebuie să aibă doar două culori: argintiu şi alb, roşu şi verde.
2. Creaţi o atmosferă de semiobscuritate
Pentru a încălzi atmosfera, nu ezitaţi să puneţi lumânări de diferite
mărimi pe masă. Lumina lumânărilor va conferi magie mesei de Crăciun.
3. În centrul mesei puneţi crenguţe de brad şi alte decoraţiuni de sezon. Dar nu încărcaţi prea mult masa, astfel încât să nu mai aibă loc mâncarea.
4.
Plasaţi o măsuţă cu rotile în
apropiere
Măsuţa cu rotile va servi
pentru elibera masa centrală de farfuriile şi sticlele care ar deranja masa.
Acest lucru vă va ajuta să nu vă duceţi tot timpul să aduceţi ceva.
5.PersonalizaţiPuneţi un mic cadou, sau un meniu în farfurie, ceva care să producă zâmbete, mici atenţii care nu costă o avere, dar fac atâta plăcere.
Iată câteva teme pentru masa din acest an : « Regal », cu auriu şi decoraţiuni în stil baroc, « Marele Nord », cu decoraţiuni albe, şi « Tradiţie » cu dominantă de roşu.
Crăciunul este înainte de toate un moment pentru reunirea familiei şi a bucuriei de a fi împreună.
Originalul la
adresa:
http://lefildecharline.tradilinge.com/astuces/conseils-deco-pour-une-table-de-noel-reussie
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu